torsdag 2. januar 2014

Nyttårsaften 2013

Nyttårsaften 2013 feiret vi i Oslo. Da vi kom, var middagsbordet flott dekket, og til vår overraskelse så vi det lå en nyttårsgave på tallerkenene til oss gjester. De skulle åpnes under en pause i måltidet.

Bordet fint dekket

Vi fikk nydelig mat, og gavene var et populært innslag som alle satte pris på. Mens det gamle året krympet, gikk praten også om hva nyttårsforsetter den enkelte hadde. Alle pønsket på noe.

Nyttårsforsetter?


Det begynte alt å smelle ute enda 2013 ikke var gått over i historien enda. Vi gikk ut på verandaen for å se på. Vi kom til at det var familier med småbarn som skulle få se fyrverkeri før de køyet.

På verandaen

Men nå nærmet det nye året seg. Vi tok på yttertøy, tok med sjampanjen og gikk opp på takterrassen. Her hadde vi en fantastisk utsikt til alle kanter. Fyrverkeriet startet for fullt.

Fyrverkeriet startet på rett


Fantastisk

 Fyrverkeriet var så flott, og på alle kanter, vi hadde nesten ikke tid å ofre på å ta bilder. Vi måtte bare nyte stunden der og da. Vi så også det som ble skutt opp fra Rådhusplassen.

Enormt


2014 er på plass

 Å se fyrverkeriet fra takterrassen var som et eventyr, bildene viser bare en brøkdel av det vi så. Nå var det nye året på plass, og vi hadde en kjempefin og koselig nyttårsaften.

Godt Nyttår!




   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar