onsdag 14. september 2016

Konfirmasjon, september 2016, del 2

I går fortalte jeg om konfirmasjonen til Dina i kirken og om møte med alle gjestene utenfor kirken, men bildet under er tatt rett før en gikk inn i kirken. Konfirmanten var et annet sted og tok på kvit kappe. Vi ser gjester fra Polen pluss konfirmantens foreldre og søster.


Utenfor Bryn kirke




Jeg fortalte også om middagen og kaffen. Småbarna ble trøtte så de kunne ikke være med på kveldsmåltidet, foreldrene måtte ta dem med så de fikk legge seg.


Smårollingene ble trette


Om kvelden ble det servert deilig kjøtt og grønnsaksuppe og flere sorter brød. Det smakte godt med noe salt etter alle de søte kakene. Flere sorter ost og kjeks stod også på bordet. Det ble en hyggelig konfirmasjon.


Kveldsservering


De engelske og danske gjestene reiste søndag, men vi andre møttes til god mat også søndag. Da var restene av all den gode maten satt fram igjen.


På etterfest




Vi koset oss


Henrik og Tonje




Prat rundt bordet

På konfirmasjonsdagen var grått vær, men søndagen var flott vær og solskinn. Det var fint å være både på verandaen og på terrassen.


Rune på verandaen



Nå kunne foreldrene puste ut etter en vellykket konfirmasjon. Alt gikk etter planen og den yngste var konfirmert. Vi gjestene var fornøyde med å få delta i et fint og hyggelig selskap.


Foreldrene kan puste ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar