mandag 19. september 2016

Vi er over halvveis i september 2016

Tiden haster av sted, vi er alt ferdig med halvparten av første høstmåned. Sist uke startet med besøk i Oslo forrige mandag. Jeg hadde overnattingsgjester og vi tok bussen inn til Oslo på ettermiddag. Før vi gikk på besøk, tok vi en pause på en uteservering.

Det var fint vær

Så på besøk. Janis fikk gave, og den måtte hun leke med, det så ut for at hun likte den rosa grisen, men etterpå måtte hun roe ned i solskinnet.

Først leke
Så slappe av

Før vi fikk servert middag, ble det soling på altanen mot gaten. Så ble middagen servert, nydelig mat med grønnsaker, kylling og nudler.

Først soling

Så et godt måltid

Da vi skulle dra, gikk vertskapet sammen med oss langs Akerselva. Det er et idyllisk område å spasere i. Janis tok seg tid til å hilse på endene.

Ved Akerselva
Fint å spasere her
Mange ender


Vi tok bussen tilbake, og dagen ette reiste resten av gjestene hjem. Denne uken vokste månen, og det ble flere kvelder med fint måneskinn.

Fine kvelder

Lørdag var jeg på ny utfart, da var vi fire fra familien som dro inn til Oslo og spiste middag på restauranten som heter: Klosteret. Vi spiste fem retter, og nedenfor skal vi se to av dem.

Stephen på Klosteret


Tunfisk

Rosastekt dåhjort

Det ble en hyggelig kveld på Klosteret, ellers har uken gått sin vante gang. Vi har hatt en god del fint vær til nå i september.

God mat

Fint september- vær





 


  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar