fredag 3. februar 2017

På bursdagsfeiring i Oslo, februar 2015

I januar og februar er det flere i familien som fyller år. Onsdag som var 1. februar skulle en dame i familien feires. Siden flere var på jobb, og vi skulle møtes et sted i byen til slutt, ble det bestemt at vi møttes i byen fra starten av. Waldemars Hage ligger så strategisk til. Der bød bursdagsbarnet på snacks som så innbydende ut. På hjørnet var også gavebordet.

Innbydende bord

Champagne ble åpnet og servert, og bursdagsbarnet ble gratulert. Hun åpnet gaver som var litt av hvert.

Champagnen er åpnet

Det ble en hyggelig samling rundt bordet før vi skulle spasere til stedet vi hadde bestilt bord. Men først måtte Janis luftes. Hun hadde fått seg ny jakke med innlagt lys, hun skulle sees i mørket.

Ved bordet

Janis

Vi spaserte til Tranen som ligger i Waldemars Tranes gate, bare noen minutter å gå fra der vi var. Vi kom inn i ærverdige lokaler og fikk vårt bord til 8. Vi var så mange samlet nå. En skulle på nattevakt så han kunne kun delta på første del av selskapet.Tranen ble åpnet i 1921 som kafé, et sted der arbeiderne i området møttes. Etter hvert kjent som en brun pub. I 2012 tok nye eiere over driften og i 2013 gjenåpnet. Etter oppussing ble Tranen igjen åpnet i nytt skrud i 2015. 

Tranen

Tranen er blant annet kjent for sin gode pizza, og det valgte flere av oss. Men noen valgte salat. Jeg valgte Pizza Pikante med italiensk salami, pepperoni. Den smakte nydelig.

Pizza Pikante

Noen valgte salat

Vi hadde en koselig samling rundt bordet, men flere skulle på jobb dagen etter, så dermed ble det en moderat feiring og tidlig kveld. Men en hyggelig feiring av bursdagsbarnet. På siste bildet ser vi henne sammen med døtrene på cruise i Middelhavet i 2014.

Ved bordet

Bursdagsbarnet og døtrene





      

  





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar