mandag 20. mars 2017

Besøk i Spania, del 2, mars 2017

Høsten 1998 ble det en ukes rundtur i Spania. Turen startet i Malaga, og før vi dro var vi oppe på en høyde og så utover byen.

Fra malaga

Turen gikk videre til Granada, og til Sevilla. I Sevilla var vi blant annet og så flamencodansere som var svært dyktige.

I Sevilla

Flamencodans

Da vi bodde i byen Santa Maria, var vi på en ekstra utflukt til Cádiz som ligger ved Atlanterhavet. Akkurat den dagen vi besøkte byen feiret bakerne et jubileum, og de gikk rundt i gatene og delte ut brød. På bildet under ser vi en baker som har brød i poser på et esel.

Fra Cádiz

Vi avsluttet turen i Marbella etter en uke med mange opplevelser, mye hadde vi sett av denne delen av Spania.

I Marbella

I 1999 var vi på cruise i Middelhavet. Vi startet i Palma på Mallorca, og der avsluttet vi cruiset. Av spanske byer vi var i havn på turen var kun Barcelona. Vi var på rundtur i byen, og da så jeg for første gang La Sagrida Familia.  

Start i Palma
Kirken i Barcelona
Avslutning i Palma

I 2001 ble det nytt cruise i Middelhavet, start var i Palma på Mallorca, og avslutning i Palma. Ellers var vi ikke i havn i andre byer i Spania. Bildet under er tatt om kvelden rett før vi seiler ut fra Palma.

Avreise fra Mallorca

Avslutning i Palma

Neste besøk på spansk område var en måneds ferie på kanariøya Lanzarote. Det var i januar/ februar i 2006. Da fartet vi rundt på øya og fikk sett det meste. Vi bodde i Los Americas.

I Los Americas

Blant annet besøkte vi Spanias høyeste fjell som ligger på Lanzarote, El Teide som er 3718 m. Det er et vulkansk område. På bildet under ser vi opp til det snødekte fjellet.

El Teide i bakgrunnen

Vi var også på utflukt til Øya La Gomera, der ble vi kjørt rundt og fikk sett mye av denne kanariske øya.

Fra la Gomera
 

Vi tok denne turen for å få korte inn på vinteren og for å få trimme. Vi gikk flere timer pr dag, både før og etter lunsj. Vi gikk ofte til Los Cristianos som var et godt stykke å gå.

I Los Cristianos

Som nevnt var vi på mange turer, men skal kun nevne to til. Vi besøkte hovedstaden Santa Cruz, og på en av turene opp i høyden fikk vi sett Mascadalen. Et flott opphold på Tenerife.

Fra Santa Cruz
Utsikt til Mascadalen

I oktober 2012 dro noen av oss på helgetur til Spania. Nå besøkte vi familie som har sommerhus nær Benissa, ikke så langt i fra Benidorm. Det ble soling og badeliv, men vi var på flere kjøreturer i distriktet. Vi var også i Benidorm.

Badeliv

I Benidorm

Fra Benissa 

Besøk i Altea

Siste del i morgen.



 

 
 

 




  






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar