søndag 26. mars 2017

Frank Sinatra, del 2, mars 2017

Frank Sinatra var en av de beste vokalistene i sin tid, sier ekspertene som har greie på det. Men han ble beskyldt for å ha hatt kontakt med mafiaen i slutten av 1940- årene. Han skal ha reist til Cuba sammen med kjente mafiafolk og opptrådt på luksuriøse utesteder eid av mafiaen.

Uansett, en stor vokalist
  
Det sies at Frank Sinatra var en skjørtejeger og hadde mange korte, stormende forhold. Men personlig tror jeg ikke damene hadde noe i mot å vise seg sammen med den kjente sangeren, jeg tror de var et meget lett bytte. Jeg nevner bare tre av flokken med frivillige.

Mange å velge i

Marilyn Monroe

Lana Turner

Za Za Gabor

Ekteskapet med Ava Gardener tok slutt i 1957. Hans tredje ekteskap var med den pur unge Mia Farrow, hun 20 år, Frank Sinatra 50. Ekteskapet varte fra 1966 til 1968.

Ung brud

Sinatra opptrådte sammen med Dean Martin og Sammy Davis Jr. i supergruppen: The Rat Pack. Gruppen ble egentlig dannet rundt Humphrey Bogart, og det var hans kone Lauren Bacall som først kalte gruppen med dette navnet. Disse støttet også valgkampen til John f. Kennedy.

The Rat Pack
 
Men Frank Sinatra var stolt av sine tre voksne barn. Nancy som var født i 1940 ble sanger og skuespiller. Hennes mest kjente låt er: These Boots Are Made for Walkin.

Nancy Sinatra

Sønnen Frank jr. gjorde karriere som sanger og orkesterleder. Det var en episode da Frank jr. var 19 år. Da ble han kidnappet i Las Vegas, men løslatt to dager senere da faren Frank Sinatra betalte 240 tusen dollar i løsepenger. Onde tunger sier gutten var med på det selv for å bli rik og berømt.

Frank Sinatra og sønnen

Datteren Tina født i 1948 i California, ble skuespiller og producer.

Frank Sinatra med sine voksne barn

Her må vi ta med Mia Farrows sønn Ronan. Han har alltid vært regnet som Woody Allens sønn, men nå har Mia Farrow sagt at han muligens er Frank Sinatra sin sønn. Etter de hadde skilt seg møttes de likevel jevnlig, og de som fulgte med sa at det ikke bare var for å drikke kaffe. På bilde under ser vi Sinatra til venstre, innfelt for å vise at det er mulig.

Mia og sønnen Ronan

Frank Sinatra holdt seg på hitlistene i flere tiår og hadde mange kjente slagere, og han solgte mange album. Frank hadde også fått navnet: Ol´Blue Eyes

Sinatra var populær


Frank Sinatra inngikk sitt fjerde og siste ekteskap med enken Barbara Marx i 1976. I sin ungdom var hun modell og showgirl. Ekteskapet varte resten av hans liv.

Frank og Barbara

Frank Sinatra la opp i 1971, men gjorde comeback i 1973. Han spilte inn flere album, og fikk blant annet en megahit med : New York, New York.

Stemmen

Frank Sinatra døde av hjertesvikt i 1998. En stor vokalist var borte. Han har naturligvis fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Frank Sinatra, en legende



   



 

  
 


  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar