tirsdag 21. mars 2017

Besøk i Spania, del 3, mars 2017

Neste besøk i Spania var i Barcelona i 2013. Igjen i forbindelse med et cruise, men ville først være noen dager i Barcelona. Vi studerte arkitekturen til den berømte katalanske arkitekten Antoni Gaudi.

Spesiell arkitektur

 Rett ved byen er fine sandstrender så badelivet kunne dyrkes. Barcelona er en fin by som er verdt å besøke.

På stranda i Barcelona

Fint i Barcelona

Vi likte cruiselivet og i 2014 ble det igjen et cruise i Middelhavet. Da var en av havnene vi besøkte Palma på Mallorca.

Fra Palma
Avreise fra Palma

Cruiset ble avsluttet i Barcelona, og derfra leide vi bil og kjørte i retning Benidorm og videre til besøk hos familie. Der ble vi i helgen. Men var også en tur i Calpe.

På besøk

Fra Calpe

I 2016 ble det noen dager i Spanias hovedstad Madrid. Det var i januar, så det var ingen varme, men i solen kunne en godt sitte ute og nyte det fine været. En staselig by Madrid.

Fra Madrid

Kveld i Madrid

På utekafé

Mitt siste besøk til nå på spansk område var en uke på Lanzarote høsten 2016. Da hadde jeg besøkt de fleste av Kanariøyene. Det ble et hyggelig opphold.

Kanariøyene

Utsikt fra balkongen ved hotellrommet


Jeg var med på flere utflukter, blant annet til nasjonalparken Timafaya i vulkansk område. En dag var det besøk på et stort marked i den lille byen Teguise.

I vulkansk område

På marked i Teguise
Fra Teguise

På grottetur

Jeg bodde i Puerto del Carmen og var naturligvis på stranden og i sentrum. Været var strålende hele uken. Et flott opphold.

Fra stranden
Fra Puerto del Carmen

Jeg har besøkt Spania om lag 13 ganger til nå. Et fint ferieland enten en drar til fastlandet eller de kjente øyene. Mine besøk har i alle fall vært interessante. Jeg har selvsagt bare tatt med noen smakebiter fra reisene.

Fra Spania


 


 

 





 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar