fredag 17. mars 2017

Michael Jackson, King of Pop, del 2, mars 2017

Michael Jackson giftet seg hemmelig med datteren til Elvis Presley, Lisa Marie. Men forholdet varte ikke lenge, kun vel et år.

Lisa Marie
 Paret på Neverland

Senere giftet han seg med Debbie Row som ble mor til hans to første barn, Paris, og Prince Michael Jr. Hans tredje barn, Princ Michael II hadde en annen mor. Bildet av Michels barn er tatt mange år senere.

Michael og Debbie

Michaels barn

Berømt far

I 1993 kom starten på nedturen for Michael Jackson. Han ble etterforsket  for å ha vist tilnærmelser til en 13 år gammel gutt. Men familien trakk beskyldningene etter å ha fått en sum på rundt 20 millioner dollar. Michael hevdet sin uskyld.

Michael
I
 Michael Jackson sa at når han var sammen med barn og så dem leke var det som å få oppleve barndommen på ny, en barndom han aldri fikk. Han fikk ikke lov å gå ut å leke med andre barn, han måtte øve, ellers ble han pisket med belte. Den voksne Michael hadde berømte venner som den kjente filmstjernen Elisabeth Taylor.

Elisabeth og Michael

Michael Jackson må ha tatt plastiske operasjoner i 1997. Selv innrømmer han bare to. Men det må ha vært flere, for han forandret seg fra mørk til hvit. Personlig sa han det var en hudsykdom. Men vi må innrømme at han forandret seg mye siden han var ung. På slutten så han ikke særlig godt ut, han var mye mer sjarmerende som mørk.

Stor forandring
Michael

Michael Jackson tilbrakte mye tid sammen med barn, noe som til tider skapte store overskrifter. I 2005 måtte han gjennom en rettssak, men Michael vant. Her skal vi ikke dvele ved skandalene, men huske det store sangtalentet.

Michael Jackson

I 2009 kom meldingen. Michael Jackson var død. Han døde av hjerteslag i California. King of Pop var dratt sin vei for alltid. Naturligvis har han fått sin stjerne på Walk of Fame i Hollywood.

Stjernen

King of Pop




  

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar