torsdag 13. juli 2017

Nesten halvveis i juli 2017.

Tiden bare raser av sted. Vi er nesten ferdig med de to første ukene i andre sommermåned. Første uken startet med fint vær. Mandag 3. juli for eksempel var en flott kveldshimmel, og dagen etter, tirsdagskvelden, var det som om himmelen stod i brann. Men så skyet det over, søndag var det fullmåne men den så jeg ikke, skyene hadde tatt over himmelen.

Fin start på måneden
 Kvelden etter

Været fortsatte med tunge, mørke skyer i nesten en hel uke. Det så mørkt ut for det årlige skalldyr partyet jeg skulle ha i går, på onsdag. Det ville være hyggelig å sitte ute på balkongen. En time før gjestene kom klarnet det ganske mye opp og solen kom fram, det var god timing. Noen av gjestene hadde med gaver, blant annet en fin, grønn plante i lys krukke.

Planten

  Det var et under at vi kunne spise ute på balkongen, men noe av maten måtte stå inne, ikke lurt å la skalldyr stå i solen. Janis fulgte nøye med på det som foregikk.

På balkongen

Skalldyr

Janis inspiserer

Pause

Så kom telefon om at Arild og Gabriela med familie var i nærheten, Vi ba dem komme innom her, artig å hilse på venner fra Sunnmøre. De fikk rester, men heldigvis nok mat. Det ble en kjekk onsdag ettermiddag. Men som kjent har alt en ende, snart dro alle hver til sitt, i dag var arbeidsdag for de fleste. Ingen i familien hadde startet på ferien enda.

Gjester også fra Sunnmøre

En ung gjest

   




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar