onsdag 19. juli 2017

Sommerdager, juli 2017

Da har vi kun en og en halv uke igjen av juli måned, jeg har nyttet dagene ganske godt. Været har vært litt vekslende, men for det meste fint. Det kan ha vært skyer om formiddagen, så ble det fint om kvelden. Sist torsdag kveld for eksempel ble det en flott kveld.

Sommerhimmel

Fredag var jeg i Oslo for å se Dronningparken, og dronning Sonjas KunstStall. Det har jeg fortalt om, derfor bare et par bilder. Lørdag ble det grilling på Kolsås, det gjelder å nytte sommerdagene, de flyr så altfor fort.

Fra Dronningparken

Dronning Mauds fotoalbum

Fast grillsjef, Stephen

To av gjestene

Søndag ble det grått vær, men det gjorde ingenting for meg som kun skulle ha en hviledag, men det var sikkert mange som skulle ut i naturen og nyte sommeren. De var selvsagt skuffet over været, det ble bedre utover dagen. Mandag ble været bedre, men det blåste litt.

Søndagsværet 

Mandag kveld

Tirsdag ble det strålende solskinn, jeg dro inn til Oslo for å handle litt, men det ble mindre handel enn jeg hadde tenkt. At turistsesongen var i gang, viste alt folket på Karl Johan og i sentrumsgatene ellers. Hop on- buss stod klar nær Universitetet, snart ville den kjøre rundt til de mest kjente stedene i og ved hovedstaden.

Klar for turister

Jeg hadde avtalt møte med noen fra familien, noen jobbet enda, så det måtte bli etter arbeidstid. Andre hadde startet på ferien, men kom rett fra øytur i Oslofjorden. Vi møttes på kafé Skansen. Jeg spiste is mens jeg ventet.

Is i solskinnet
Utslitt av øyturen

Vi bestemte oss for å spasere mot utestedet som heter Gåsa. Mye folk var ute og koset seg i det fine været. Et busstopp ligger rett ved, så det passet fint for de av oss som skulle ta buss hjem. Janis var som vanlig hovedpersonen, mange av gjestene samme hvor vi er, så vil de klappe på, og snakke med Janis. Hun tar det med knusende ro, som en verdensvant prinsesse. Igjen noen hyggelige timer i Oslo.  

I hovedstaden

 Janis er vant til beundring



  

 


 






  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar