tirsdag 19. desember 2017

Julen nærmer seg, desember 2017

Lørdag 8. 12 fikk jeg besøk av yngstemann. Først spiste vi en sen lunsj, så hjalp han meg å få juletreet på plass, og å pynte det. Han kom med en julestjerne, og det passet bra for jeg hadde ikke kjøpt noe juleblomster enda. Julenissen som bruker å stå ute i gangen kom også på plass, vanligvis står han klar 1. advent.

Først litt lunsj

Julenissen på plass

Søndag tente jeg andre adventslyset, det første gikk jeg glipp av. Jeg synes dette er en koselig skikk. 
Tirsdag spaserte jeg en tur til KI, og da så jeg at mange hadde pyntet sin egen uteplass, som veranda for eksempel. Julegran var også på plass. 

Andre adventslys

Julepynt ute

Vi har hatt mye flott vær, men kaldt. Himmelen var klar og fin tirsdags ettermiddag også. 
Fredag slo våre håndballjenter Nederland og kom til finalen. Det var stor stas. Men gullet glapp i finalen. Da slo Frankrike Norge med en knapp seier, dermed glapp gullet, men sølv er ikke dårlig i et VM.

Det lir mot kveld
 
Slo Nederland, men
gullet glapp

Som fortalt før får jeg gave hver dag i desember. På et ark stod det at en kveld når det passet skulle de komme med spekemat pluss tilbehør hit, så skulle vi se en julefilm sammen. Fredag kom de og disket opp. Siden Stephen nettopp hadde hatt bursdag som han feiret med familien, nyttet vi høve og feire han også med gaver.

Gaven
 
Spekemat

Bursdagsbarnet

Som nevnt har været vært for det meste fint i adventstiden så langt, men det har vært kaldt. For det meste rundt minus 7, men en morgen var det minus 12. Jeg er ikke glad i kulde, så jeg håper på mildere vær.

Morgensol sett fra
balkongen



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar