onsdag 9. mai 2018

Emmanuel Macron, mai 2018

Dette var også en ganske ukjent kar for meg, jeg visste selvsagt at han var president i Frankrike, og at han giftet seg med lærerinnen. Nå ville jeg få greie på litt til.

Sjarmøren Macron

Emmanuel Macron ble født i 1977 i Amiens, Frankrike. Hans foreldre var begge leger. Moren Francoise rådgivende lege, faren Jean- Michel Macron professor i nevrologi. Vi kan si at sønnen hadde solide folk å ligne på.

Foreldrene til Macron

Emmanuel var en flink gutt. 16 år gammel vant han en konkurranse i Det franske språk, senere vant han en tredjeplass i klaverspill ved konservatoriet i Amiens.

Gutten Emmanuel

Han var bare 15 år da han begynte å flørte med den 24 år eldre gifte trebarnsmoren Birgitte. Hun var født i Amiens i 1953. De ble et par da gutten var 17, plusser vi på 24 års aldersforskjell var den gifte trebarnsmoren 41 år. Foreldrene til Emmanuel grep inn og sendte gutten til Paris for å få slutt på forholdet.

Pen gutt
Men Birgitte ville ha lillegutt

Jeg trodde først at Emmanuel var hennes elev, men hun var lærer på den katolske skolen han gikk, men de møttes fordi hun ledet skolens teaterselskap, for Macron var ivrig amatørskuespiller.  
Ingen advarsler hjalp, de ble et par. 

De ble et par

Emmanuel Macron var en begavet kar. Han er utdannet filosof. Han skrev masteroppgave om Machiavelli, og i diplomatisk arbeid skrev han om Hegel. Macron arbeidet tidligere blant annet i invisteringsbanken Rothschild. I 2014 til 2016 var han næringsminister under president Hollande.

Lit av en kar

Politikeren Macron stiftet sin egen politiske bevegelse. Han stilte til det franske presidentvalget som uavhengig kandidat og vant i 2017. Da ble Birgitte førstedame. Det ser ut som at Macron er godt likt, Donald Trump ble en stor beundrer. Når det gjelder damer ser det ut for at smaken er forskjellig. Macron foretrekker gammel årgang. Han har også funnet tonen med Angela Merkel. 

Presidentpar
 
 Sammen med Trump

Emmanuel og Angela

Birgitte og Emanuel Macron har ikke barn sammen, men da de ble et par var han 17 år, hun over 40, så hun var i grenseland for den slags. Men så hadde hun tre barn i ekteskapet hun gikk ut av. I dag er Birgitte 65 år, og har 7 barnebarn, så sjarmøren Macron er bestefar. Macron er 41 år og en sjarmør, jeg lurer på hvor lenge hun klarer å holde på Emmanuel som er i sin beste alder, men vi får bare ønske lykke til. Emmanuel startet iallfall tidlig, det skal han ha.

Sjarmøren
 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar