søndag 20. mai 2018

Evantyrbryllup i England, mai 2018

Lørdag 19. mai ble det holdt bryllup mellom Harry og Meghan, et bryllup som ble vist i tv og nesten 2 milliarder i verden så overføringen. Prins Harry er født i 1984 og er sønn av prinsesse Diana, og prins Charles av Storbritannia. Han mistet sin mor bare 12 år gammel. Han har avtjent sin verneplikt, og tok del i Afghanistan. Han har hatt flere kjærester, men i 2017 forlovet han seg med Meghan fra USA.

Prins Harry
en sjarmør


Meghan Markle er født 1981 i Los Angeles. Hun er amerikansk skuespiller, og kanskje mest kjent for sin rolle i serien Suits, der hun spiller Rachel Zane. Marchels mor er mørk, men hennes far er hvit. Meghan er blitt en kjent dame, dyktig, rik og berømt før hun traff Harry. Hun har også vært gift, men ble skilt. Harry og Meghan forlovet seg i 2017.

Meghan

Forlovet i 2017

 Meghan ble fort akseptert i kongefamilien. I går på 19. mai 2018 stod bryllupet i et strålende vær, i St. Georg kapell i Windsor utenfor London. Hun hadde en enkel, men nydelig brudekjole og langt slør. 

Brudekjolen

De ble gift i et staselig kirkerom med mange berømtheter blant gjestene. Blant andre den kjente George Clooney og advokatfrue. Jeg lurte på hvem som passet tvillingene mens de var på galeien i London. Moren til Meghan var en søt dame, og bruden lignet på sin mor. William var forlover, hans kone Cathy var gjest, nettopp fått sitt tredje barn, men så flott ut. 

I kirkerommet
Berømt skuespiller
kom i bryllup
Brudens mor
 
Cathy


En fin vielse, og uten tvil et vakkert par. Det kom sikkert til god nytte å være skuespillet med så mange tilskuere både i kirken og på tv.

Under vielsen

De er blitt et ektepar. Harry er den 6. i arverekken til den britiske trone. Han har titlene Hertug av Sussex, Jarl av Dumbarton, og Baron av Kilkeel. Meghan har fått tittelen Hertuginne av Sussex.

Ekteparet

Etter vielsen ble det mottakelse og hagefest. Brudeparet kjørte dit, Harry ved rattet på en rålekker, lyseblå sportsbil. Hvor det lykkelige paret skulle på bryllupsreise, vet jeg ikke. Men snikfotografene ligger sikkert i skyggene og følger med. Vi må bare ønske paret en fin framtid.

Lykkelig par

På vei til festen

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar