torsdag 28. juni 2018

Fotball VM og skoleavslutning, juni 2018

I det siste har det gått slag i slag. Jeg har stadig vært på farten. Mandag ettermiddag dro jeg inn til Oslo for å se kampen mellom Russland og Uruguay på storskjerm. Da jeg kom opp til busstoppet, lå ene veggen i busskuret i tusen biter. Jeg går ut ifra at det var hærverk. Var det hærverk, håper jeg vandalene får en skikkelig smekk.

Hærverk?

 Vi var flere som skulle se kampen, vi møttes og gikk til Prindsens Hage, som er et ganske nytt tillaget serveringsområde. Det er inngang fra Storgaten, og er en bakhage med trær og et stort område med plass til mye folk. Mye historie ligger bak dette området, men nå altså serveringssted.

Janis også var
til stede


Etter hvert kom flere som skulle se sammen med oss, og vi tippet om resultatet. Flott å se kampen på storskjerm, før har jeg vært på Kontraskjæret og sett kamp der.  Men nå altså i Pindsens Hage.

Fra Pprindsens Hage

Jeg trodde Russland skulle vinne, men nei, Uruguay vant. Blant oss ved bordet var det kun Håvard som hadde rett, vi andre tapte penger, han vant en god slump. Janis satt tålmodig og ventet på at kampen ble slutt, men hun fikk mat.

Kampen startet
kl. 16.00

Janis får mat

 Uruguay vant

Kjekt å se fotball sammen med andre, særlig på storskjerm. Nå stakk altså Uruguay av med tre poeng. De vant 2- 0. Da kampen var slutt, tok jeg bussen tilbake, men de andre satt og koset seg videre.

Kampen over


Dagen etter, på tirsdag, skulle noen av oss feire at Hedda var ferdig med videregående. Denne gangen dro vi til en restaurant som ligger nederst på Grünerløkka.

Restauranten

Hedda ferdig med
videregående

 Det var bestilt bord på uteserveringen siden været var så flott. Restauranten heter SUDØST, og er en moderne asiatisk restaurant som åpnet i 2012. Rett nedenfor restauranten renner Akerselva. Jeg bestilte en halv hummer med tilbehør, og den smakte godt.

God mat

Først hadde jeg tenkt å bestille dessert, men jeg hadde hørt om champagne mohitoen de serverte her, og det ble desserten.

Desserten

Hyggelig middag

Før vi dro hjem, ruslet vi en tur langs Akerselva i det fantastiske været. Her er som kjent mange flotte idyller. Vi passerte forbi blant annet Eventyrbrua. Det ble en alle tiders sen ettermiddag.

Tur langs Akerselva

Fra Eventyrbrua

Mange idyller

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar