søndag 1. juli 2018

Fredagsbesøk i Waldemars Hage, juli 2018

I dag når jeg skriver dette har vi skiftet måned. I dag er første juli, men fredag vi samlet oss i Oslo var 29. juni. Folk kom rett fra jobb, men jeg har evig ferie, så jeg er stadig i feriemodus. Den første som tok imot var Janis, men da vi kom til terrassen la hun seg i skyggen.

Varmt på terrassen

Flott sommerdag


Det var flott å sitte på terrassen og prate, men ganske varmt. Nå var det tid å diskutere ferieplaner. Planene var litt forskjellige, men vi skulle også på reiser sammen. Og det er nok av steder å velge mellom i verden.

Fint i sola

 Mye skal planlegges

Middag ble valgt å spise i stuen, for som nevnt blåste det på toppen, slik det gjør på toppene. Nede ble klargjort til middag. Jeg måtte beundre skålen med blomster. Så ble det gryte, salat, og hvitløk brød.

Fine blomster

God middag

Senere ble det mer prat rundt bordet, og jordbær, melon og druer ble servert. Så ble det mer diskusjon og prat. Denne dagen var ikke sending fra VM i fotball, dermed fikk tv hvile. Men Janis fikk en god del oppmerksomhet.

Janis liker oppmerksomhet

  Det ble en hyggelig fredagskveld. God mat og hyggelig prat rundt bordet. Etter hvert vil feriemodusen  sige innover oss. Uansett koselig å treffes.

Prat rundt bordet

   Kvelden nesten over


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar