mandag 16. juli 2018

Grill, besøk, pluss VM i fotball juli 2018

Sommerværet var på topp også denne helgen. Lørdag ble det igjen samling til grill på Kolsås, været var strålende. Det var så varmt at vi først måtte sitte i skyggen på terrassen bak huset. Der ble servert snacks. Senere grillmat som aldri går av moten.

Først i skyggen

   Grillsjefen
Grillmat alltid godt


Søndag like flott vær, og jeg fikk besøk. Først ble det en sen lunsj på balkongen, men det var så varmt at Janis måtte få kaldt vann, hun måtte også få en luftetur ved skogkanten.

Lunsj

Varmt for Janis

Luftetur i skogkanten


Men høydepunktet søndag var at vi skulle se VM finalen i fotball mellom Frankrike og Kroatia. Før kampen veddet vi pr. telefon. Så startet kampen, men Janis sovnet fra alt sammen, men skvatt hver gang Frankrike skåret, for da ble det jubel, vi ønsket nemlig at Frankrike skulle vinne.

Janis sovnet

  Det endte 4- 2 til Frankrike, og da kampen var over ble det selvsagt ville gledesscener hos de franske spillere og trenere. Jeg smilte også bredt, for jeg hadde tippet at begge lag ville skåre i begge omganger, så jeg vant en god slump.

Vinnerne

Fransk glede

Så ble det medaljeutdeling, og der stod selveste Putin sammen med den franske presidenten og den lykkelige, kvinnelige presidenten av Kroatia. Kroatia skal vi også gratulere, de ble jo nr. 2 og sølvvinnere. Det er stort i et VM. Alle som kom forbi den kroatiske presidenten fikk en stor bamseklem.  

Den franske presidenten
var også raus med klemmene

Mens de delte ut medaljer startet et hissig regnvær, det høljet ned. De kom fort løpende med en paraply til Putin, men så kom de på at de andre lederne ble våte, dermed ble paraplyer også holdt over deres berømte hoder. Vi mente det var flott at regnet ikke kom mens kampen pågikk. Eneste som forstyrret den i noen sekunder, var noen personer som forvillet seg ut på banen i kostymer, men de ble hanket inn momentant.

Vinnerne

Så ble VM- trofeet delt ut til Frankrike, og feiringen startet med regn av gullglitter og stor stas i høljende regn. Hele mesterskapet gikk greit for seg, men nå avsluttet i styrtregn. Men det som faller ned ovenfra, kan selv ikke Putin gjøre noe med. Alt i alt et flott VM i fotball, pluss at mine favoritter vant.

Trofeet utdelt


Feiring

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar