søndag 8. juli 2018

Tur til Warszawa juli 2018, del 3

Middag skulle vi spise på hotell Intercontinental, bord var bestilt, og nå ble det Platter by Karol Okrasa. Det ble en åtte retters middag, samt vinpakke.

Klar for middag
Henrik og mor

Jeg skal kun ta med bilder av noen retter. Det er små porsjoner på hver rett, og en liten skvett vin som passer til. Maten smakte godt den, og vinen som ble servert til hver rett smakte til den type mat.

Fried scallops


Rett  nr. 3
 
Desserten


Etter en pause etter all den gode maten, dro vi tilbake til vårt hotell og avsluttet kvelden der. Henrik skulle dra tilbake til Norge mye tidligere enn oss, så det ble en ganske tidlig kveld.

Middagen er over

Avslutning på
The Westin

Fredag 5. juli skulle vi reise, jeg tok en siste titt på utsikten fra rommet, så sjekket vi ut fra hotellet. Men vi satte bagasjen der, for vi skulle ikke reise før på ettermiddag, dermed dro vi på shopping. På et av varehusene tok vi en velfortjent pause.

Utsikt fra rommet


Hotellet




Velfortjent pause

Etter en stund med shopping, dro vi tilbake til hotellet og hentet bagasjen, så taxi til flyplassen. Dessverre var flyet tre kvarter forsinket, så klokken nærmet seg 21.00 før vi lettet med Norwegian. Men en fin flytur og alt gikk greit. En kjekk tur til Warszawa.

Venter på taxi
på hotellet
Navnet på flyet
som tok oss
til Gardermoen
Thorbjørn Egner

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar