tirsdag 10. desember 2019

Om siste del av november

Nå en oppsummering av siste del av november. Jeg kom som fortalt igjen fra reisen i Malaysia 23. november. Der kjøpte jeg blant annet to magneter, en kjøpte jeg oppe i det høge tårnet vi var i Kuala Lumpur, den andre kjøpte jeg på Borneo. Nå henger de på kjøleskapet. Samme dag jeg kom igjen, var jeg i stort selskap, det har jeg fortalt om.

Magneter fra reisen

I selskap 23. november

Rune og Iza var på besøk i nærheten, de skulle på besøk inn til Oslo og jeg ble med. Der hilste vi på en politidame som hadde besøk fra Trondheim, og da fikk jeg hilst på dem. Særlig kjekt å hilse på Isabell som er blitt en stor pike. Så spaserte vi siste biten til Muncs Brygge.

Hilste på kjentfolk
Så til Munchs Brygge

Nå fikk de tilreisende sett leiligheten, og ikke minst ut på balkongen og se på utsikten. Så ble det kaffe og prat i sofakroken. Janis var med midt i blant.

Så på utsikten
Kaffe i sofakroken
Janis er på plass

Etter dette besøket kjørte vi tilbake, og nå ble det middag litt senere hos Binni. Deilig kjøttfilet på rotgrønnsaker, og bakte poteter. Til slutt kaffe og kake. Neste dag skulle overnattingsgjestene reise, så jeg ønsket god reise, og Stephen stod klar med bil og kjørte meg hjem.    

 God middag
Så kaffestund

Så kom snøen, først et lite dryss, men et par dager etter kom det mer. Snøen kom før første vintermåned. Jeg er ikke tilhenger av vinter, men grei å se på fra vinduene. Men vinterlyset om kvelden er fint. Siste bildet tok jeg 30. november, siste dagen i november.

Først kom litt
Så kom mer
Fint kveldslys










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar