tirsdag 31. desember 2019

Julefeiring 2019, del 2

Onsdag 1. juledag skulle de som ikke hadde andre planer komme til middag hos meg. Det var en fin dag med flott morgensol og 2 minusgrader, og det ble en fin kveld med rødlig kveldshimmel. Siste bildet tok jeg rett før gjestene kom.

1. juledag flott vær
Fin kveldshimmel

Flere gjester kom, vi plasserte oss rundt spisebordet. De fikk servert "prinsefisk" med hvit saus, poteter og grønnsaker. Til dessert riskrem med rød saus. Senere kaffe og marsipankake. Gjestene fikk også sett på juletreet. Det ble en hyggelig kveld.

Juletreet i stuen

Vi er kommet til desserten

Gjestene fikk se noen av julekortene jeg hadde fått. Særlig synes jeg det er stas med de som viser bilde av familien. Under er ett av dem.

Familien Andreas
ved Trondheim

Andre juledag møttes vi på Kolsås igjen, nå ble det middag av alt som ble igjen av julemiddagen. Nå var det bare å koke poteter og grønnsaker, pluss varme mer surkål og rødkål. Vi hadde igjen mye Brudavoll- pølser og mår. Igjen et Herremåltid.

En prat før middag
Middagsbordet
Lille julaften lå julegavene
under treet her

Siste juleselskapet denne julen var lørdag, da møtte de av oss som ikke skulle delta andre steder. Først ble vi servert nydelig fingermat, før middagen ble servert. 

Godbiter med laks
Juletreet i stua
Venter på middag

Lille Janis er dessverre ikke hos oss mer, vi savner henne, men der var en liten annen hund. Pablo er en liten hanhund. Et av temaene denne kvelden var også den tragiske bortgangen til Ari Behn. Vi syntes synd på barna hans og resten av familien. 

Pablo

Til middag ble servert kalkun med to sorter ris, saus, waldorfsalat, og annet godt tilbehør. Det smakte meget godt. Det ble prat rundt bordet, og senere servert kaffe og herlig dessert. Det var sjokolade dessert pyntet med frisk bær, ripsbær og blåbær. Det ble en hyggelig kveld. Neste samling blir på årets siste dag. Noen av oss møtes i kveld på selveste nyttårsaften.

Middagen klar
Desserten
   
 
GODT NYTTÅR TIL ALLE SOM LESER DETTE!!!!!!!


 








   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar