tirsdag 20. juni 2023

Tur til Thailand, del 4

 Siste dagene i Thailand skulle vi bo i Hua Hin. Første dagen skulle vi se Hua Hin, og vi ble syklet rundt i egen sykkeltaxi.

Klar for tur


Her kommer de andre

Først stoppet vi ved togstasjonen for å se på det fine kongelige ventehuset. Så ble vi syklet til stedet der  munkene holdt til. Det var svært interessant. 

Kongelig ventehus

Så området til munkene

Tempelet på området
var svært fint

Så gikk turen ned til havna, der ble det stopp og vi gikk en tur nedover piren og så på sjøen og på båtene. Nå ble vi syklet tilbake, sykkelturen var over.

Her nede på piren
ved havna
Seinere tok vi en tur
inn til sentrum

Om kvelden ble det  samlet middag på en sjømat-restaurant helt nede ved havet. Der spiste vi god sjømat og hadde en hyggelig stund der. Så var kvelden over.

Spiste samlet middag

Neste dag var privat, og vi startet dagen med frokost på terrassen. Så ble det soling og bading på stranda. Seinere gikk vi tur i området, og gikk til tempelet og gikk en tur inn.

Frokost på terrassen

Så på stranda

Og tur i området, vi var
 inn i tempelet

Dette var siste kvelden i Hua Hin, så det ble avskjedsmiddag. Den spiste vi på hotellet, og det ble en skikkelig god middag med flere retter. 

Avskjedsmiddag

Etter frokost neste dag, ble vi kjørt til Bangkok der reisen startet. Men nå tilbake til Norge, reisen gikk fint. Men jeg vil fortelle at da vi kjørte fra hotellet, stod 8 personer fra reisefølget og vinket til oss, de skulle ha en ekstra uke i Hua Hin. Det ingen av oss visste, men som skjedde den kommende uken, kom et uvær med sterk vind og flom. De hadde nesten ikke kommet seg til sentrum. Slik kan det gå.

De som har en ekstra uke

Fra Hua Hin







 


 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar