lørdag 3. juni 2023

Vi har startet på juni

Først litt om slutten av mai. Lørdag 27. mai var jeg på vei til et besøk der det skulle grilles. På vei dit passerte jeg en masse løvetann. Jeg tenkte på da vi hadde stor hage, men plenen skulle være grønn, så løvetann måtte bort. Nå passerte jeg hager der syrinen blomstret.

Masse løvetann


Syriner blomstret


Det ble grill, men det bestemt å spise inne. Det kom en gjest til og det ble en hyggelig samling nå på tampen av mai.

Grill-kongen

Vi spiste inne

Mandag var andre pinsedag 29. mai, da fikk jeg kaffebesøk av to unge damer. Egentlig skulle vi sitte på balkongen, men det var litt kjølig vind akkurat da. Så vi holdt oss inne. 

Kaffekos med litt attåt

En fin kveld på tampen
av mai

Torsdag var 1. juni, og kalenderne ble snudd om til ny måne. Først ser vi fra familie-kalenderen, så den fine valpen som skal bli førerhund, videre sommerbildet malt av en person med penselen i munnen. Til slutt kalenderen som viser et strålende blomsterbilde.

Fin samling

Skal bli førerhund
Utrolig godt gjort

Fint sommerbilde

I går på andre juni, var vi inne i Oslo på sommer-besøk. Der ble det først samling på balkongen med god utsikt. Der hadde de også mye fine blomster. Joni var naturligvis midt iblant. Vi så bort til et cruiseskip som var på Oslo-besøk.

Utsikt fra balkongen


Der lå et Cruise-skip

Joni på plass nede i hjørnet

Mye fine blomster, fine orkideer, og 
i en krukke var tre typer planter

Orkideer 
'
Tre typer planter


Så ble det en nydelig middag med biff-stykker med mye godt tilbehør, senere kom dessert som var bær og frukt. Alt smakte nydelig.

Nydelig middag


Desserten sunn og god

Så koset vi oss videre i den fine kvelden. Solen gikk ned og vi så på det flotte kveldslyset i vår fine hovedstad. Det ble en hyggelig kveld. 

Vi så på utsikten


Om lag samme utsikt, men 
nå er det kveld 

En hyggelig kveld
i Oslo










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar