I går var jeg på Ullevål Stadion og så Norge- Kroatia. Jeg var så heldig å få billett av noen som sponser det norske herrelandslaget.

Billetten

Jeg ble hentet og vi kjørte til Ullevål, siste stykket spaserte vi. Det var godt å se at det var noe viktig som skulle foregå. Overalt mye folk og norske flagg.

Vi er framme

Vi gikk til avdelingen vi skulle, og der kunne vi få servering mens vi ventet på at kampen skulle starte.

I en VIP- avdeling

Vi var ute i god tid før kampen skulle starte, men en god del tilskuere hadde funnet sin plass på tribunene.

Hedda og en venninne

Nå kom de norske spillerne ut for å varme opp, rett etter kom Kroatia. Det var et strålende vær og fine spilleforhold.

Våre gutter varmer opp

Kroatias lag

Så var vi alle klare for kamp. På tribunene var til sammen nesten 27 000 tilskuere.
Vanligvis er Kroatia et av de beste lagene i vår gruppe for kvalifiseringen til EM, så jeg lurte på hvordan dette skulle gå.

Fra en tribune

Så ble flaggene båret inn. Jeg stod slik at flagget til Kroatia kom fra høgre side, det norske flagget inn fra venstre side. Store flotte flagg.

Kroatia

Norge

Korpset i kvite, stilige uniformer kom marsjerende inn og tok oppstilling, og publikum var klare.

Korpset

Klare for kamp

Til slutt var det begge lag og dommerne som stilte opp, så ble nasjonalsangene spilt.

Et flott syn

Så startet kampen, det norske laget spilte en god første omgang, men andre omgang spilte de glitrende. Jo Inge Berget scoret de to målene, dermed vant Norge 2-0.

Kampen i gang

Høgmo var fornøyd

Pressen fulgte med

Det var elleville scener da Norge skåret først det ene målet, så det andre. Spillerne jublet og vi på tribunene var like elleville. Et fantastisk resultat.

Spillerne jublet

Etter kampen hyllet vi de norske spillerne, det var fortjent. Jeg syntes den kroatiske treneren sa det best da han ble intervjuet på tv. Han sa det om lag slik at det ikke hjelper å komme med stjerner når det norske laget spiller med hjertet. En fantastisk opplevelse i går på Ullevål Stadion.