lørdag 19. september 2015

På siste halvdel av september 2015

Sist søndag var en ekstra grå dag. Jeg gikk ikke tur og så ingen i området som var ute heller, kun noen som luftet hundene sine. Temperaturen var bra 14 pluss.

Grå søndag

Mandag, på valgdagen, gikk jeg først og stemte, deretter laget jeg en stor panne med ball. Det passet bra etter alt ball- pratet jeg hadde hørt før kommunevalget. Nå hadde jeg til middag denne dagen, pluss i fryseren til flere middager utover høsten.

Ball er godt
 
På tirsdag gikk jeg på kino. Jeg så filmen: Kvinnen i gull. Den har jeg fortalt om, vil bare nevne at da jeg så etter filmplakaten, fant jeg den ikke utenfor kinoen, ikke inne i gangen, heller ikke i foajeen. Dette undret meg. Hvorfor var plakaten fjernet? Jeg måtte på nettet for å finne plakaten.

Filmplakaten

Onsdag var det tid å rydde i kassetter og CD-er. Igjen gikk jeg etter årstall, på en kassett stod Benidorm 1981. Vi var i Benidorm på ferie i 1983, jeg må ha kjøpt den da. Jeg satte den på, og da tonet først Fugledansen ut. Jeg måtte smile, det var mye moro med den låten.

Benidorm

Vi var som nevnt på ferie, men besøkte også guiden som var stasjonert der. Hun kjørte oss rundt i området, samt viste oss byen. Vi hadde et alle tiders opphold. På første bildet er vi på et kjent utsiktssted i gamlebyen i Benidorm, på det andre oppe i høgda i området.

I Benidorm

I Guadalest

Jeg har lurt på når jeg kjøpte den tyske kassetten. Jeg kan ikke huske eksakt når, men gjetter på at det var i Berlin da vi var der et par dager i 2005, men er langt fra sikker.

To blide tyskere

Jeg satte den på og det ble hivens musikk, og håper naboen tar det med godt humør. Det var et hyggelig opphold i den tyske hovedstaden de dagene vi var der, og vi så mye av byen.

Brandenburger Tor

En kveld spiste vi middag her ved kanalen


 Onsdag så jeg at i kjøleskapet var en hel liter med melk, og jeg som snart skal ut på tur igjen, måtte bruke den. Det er så lenge siden jeg har spist grøt, tenkte jeg, og endte opp med rømmegrøt. Dermed ble det rømmegrøt til middag, samt til en dag til.

Herlig

Denne onsdagskvelden var ekstremværet Petra på vei, jeg så at himmelen begynte å mørkne, skyene så truende ut.

Petra på vei

 Torsdag så jeg på facebook og hørte ellers at en kar jeg er tante til var blitt ordfører i Hareid. Jeg lurte på om han hadde tid til det siden han holder på å ta doktorgrad. Men jeg gratulerer og ønsker ham lykke til.

Kristian
  
Fredag så det ut for at været holdt på å snu, Vi her i nærområdet hadde sluppet lett fra ekstremværet Petra, men andre steder var det store ødeleggelser. Nå lovet værmeldingene bedre vær, og jeg så at solen slet med å komme fram fra skyene. Om kvelden ble det en fin himmel.

Solen vil fram

Flott kveldshimmel

Vi er snart ferdig med en uke til. Fredag kveld tenkte jeg å ha et lite stykke kveite til middag, og kjøpte et lite stykke på 200 gram. Nå må dere se nøye på det, en skulle tro det var laget av gull. Jeg betalte 80 norske kroner for fiskebiten. Jeg spiste den i går kveld med stor andakt.

En bit kveite

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar