lørdag 1. desember 2018

Reisen til Kenya, november 2018, del 12

Vi gikk til bilen, nå skulle vi kjøre til neste besøk. Vi skulle til Hotell Hemingways og drikke Afternoon Tea. Det var bare et kort stykke å kjøre fra der vi var nå. Da vi kom fram, ble det grundig undersøkelse av bilen, de brukte til og med bombesøkere under bilen, men sikkerhet er viktig. En fin inngang, og inne ved resepsjonen så jeg med en gang at dette var et fint hotell. Vi ventet på kelneren som skulle ta imot bestillingen.

Fint ved resepsjonen
 Spesielt

Vi fikk anvist bord ute på terrassen der vi kunne vente til det var tid for te. Men først ville vi se oss om nedover i hagen, for den skrået litt nedover. Det var en meget fin hage. Vi så bortover mot bassengområdet. På høgre side når vi gikk nedover var også hvite bygg som hørte til hotellet.

Utsikt opp til hotellet
Mot bassengområdet

Hagen var fint anlagt med vann, trær og vakre blomster. Men jeg hørte ikke antydning til barn, dette virket som et hotell for voksne, småbarn tror jeg ikke ville trives her. Men jeg syntes det var midt i blinken.

Fine trær
Et lite vann


 Etter å ha sett den nydelige hagen, gikk vi opp til terrassen, nå var alle kommet. Vi satt ute ved bordet vi fikk anvist, også terrassen var stilig. Jeg syntes det passet med et glass hvitvin i slike omgivelser.

Ute på terrassen

Så var bordet klart ute på terrassen ved røkeavdelingen. Nå ble Afternoon Tea servert. Flere oppsatser med lekkerbiskener ble plassert på bordet. Nederst var scones, tilbehør ble servert ved siden av. I midten var små sandwich, på toppen lekre småkaker. Vi fikk te ettersom vi hadde bestilt. Det ble et herremåltid.

Lekkert


En av oppsatsene

Vi koset oss en god stund med alle godbitene, før vi brøt opp. Vi passerte den fine gangen på vei ut. Sjåføren så oss og kom med bilen, han hadde sikkert ventet i et bygg rett ved. Før vi kjørte kikket jeg på inngangen til hotellet, Hemingways er uten tvil et fint hotell.

Elegant gang
Ved innkjørselen
Siste blikk på inngangen

På hjemveien var det ganske stor trafikk, og på fortauene så det ut som folk var på vei hjem fra jobb. Sjåføren gjorde en god jobb, han hadde ventet tålmodig og var like blid, nå skysset han oss til hotellet. Her var også streng kontroll for å få kjøre til inngangen. Nå ble det en liten pause på hotellet.

Stor trafikk
Folk på vei hjem?
Gatebilde

Vi møttes i baren oppe i 15. etasje. Det viste seg å være på slutten av Happy Hour, for da vi bestilte kom to av hver bestilling. Vi ble sittende der å prate, og vi kjøpte litt fingermat. Jeg ble faktisk forsynt, det hadde blitt et stort måltid på Hemingways. Jeg sa det var nok mat på meg denne dagen, og tok en ganske tidlig kveld. Vi hadde opplevd en god del denne dagen også.

Fra baren

Fortsettelse.  
    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar