torsdag 2. mai 2019

Slutt på april og start på mai 2019

På tampen av april dro jeg inn til Oslo, for noen av oss skulle møtes og diskutere sommerferiens tur. Vi har hatt et fint vårvær, det har resultert i at vårens markblomster spretter ut. Ved busstoppet så jeg de blå og gule blomstene under.

Markblomster

På vei til Bjørvika stoppet jeg og så på gruppen med statuer som pynter opp i området, så siste stykket til møtestedet.

Statuene

Framme i leiligheten ble det ble foreløpige planer lagt, men de måtte finpusses etter hvert. Det kommer til å bli mange blogger etter den ferien. Det ble ost, kjeks og druer, og Janis selvsagt midt iblant. Utsikten var upåklagelig.

På balkongen
Janis midt iblant
Fin utsikt

Søndag hadde jeg kun en lunsjgjest, for halsesyke og forkjølelse hadde dukket opp som det ofte gjør i starten på våren. Men været var strålende, en kveld var det 18 varmegrader til langt ut på kvelden.

Søndagslunsj
Nydelig kveld

Så skiftet vi over til siste vårmåned, og det er full vår her i traktene, skogen er blitt grønn, vårplantene har startet både i hager og i naturen. Jeg bladde om til mai i kalenderne mine, særlig den med førerhunder har et søtt bilde. 

Mai har startet

1. mai ble det lunsj hos en i familien. Da jeg spaserte dit, så jeg mye hvitveis på markene. Vi var to gjester, vi som bor i nærheten. Far i huset var på jobb, og Hedda var tilbake i Warszawa og studier. Den yngste hvilte ut, hun skulle snart øve til eksamener som ventet på videregående. Jeg spaserte tilbake i en strålende vårettermiddag. Det gjelder å nyte våren.   

Lunsj 

Hvitveis 


Neste blogg kommer tirsdag 7. mai.
Skal på en weekendtur.   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar