mandag 20. mai 2019

Vårdager og 17.maifeiring 2019

Det er vår og tid også for brylluper. Søndag for en uke siden så jeg noen var i full sving og pynte en brudebil. Jeg hadde god utsikt fra verandaen. Om kvelden var det strålende måneskinn. Mandagen gikk jeg en tur til butikken, da måtte jeg stoppe og beundre et av de fine, blomstrende trærne.

Brudebilen
Måneskinn
Blomster og fint tre

Fredag var 17. mai og strålende vårvær. Først satte jeg ut norske flagg som er av de fineste i verden, så gikk jeg til en gangbru der man har god utsikt til ruten 17. maitoget kommer. På veien dit tok jeg bilde av lilla syrintre som stod på rekke et sted ved veien.

Pynt på verandaen
Syriner
Så kom toget

Men så startet noen russ og kastet ned russekort, og da ble det liv blant de yngste i toget, de ville plukke opp av kortene, så de som ledet hadde sin fulle hyre med å holde skikk på  dem.

Russen kastet kort
Barna plukket opp
Så ble det orden i
rekkene på siste del
av toget

Dette året var to musikkorps med i toget. Nå gikk vi fire fra familien med i toget videre, så mye folk som i år, har jeg ikke sett i toget før, men så var været strålende. Vi gikk en lang rute, et par steder ble det stopp, for korpsene skulle spille for folk på gamlehjem for eksempel.

Mye festkledde folk
 Så stopp igjen
   
Da nyttet vi høvet og spaserte til Bryn skole der man samlet seg etter toget. På veien stoppet vi ved en liten hest som var pyntet for dagen. Så til skolen der det var salg av mye godt, samt underholdning. 

Stopp ved hesten
  
 Mye folk ved skolen

 Binni og Stephen 
hjem for pause

Etter pausen hjemme, skulle vi senere på dagen grille på Kolsås. Det var en flott dag med sommer temperatur. Det ble en kjempefin 17. mai.

Årets første grill
Alltid godt med 
grillmat
Til slutt kaffe og kaker
i stuen
Så gikk solen ned etter en
flott 17. mai feiring

    

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar