onsdag 26. juni 2019

Juni 2019 snart over

Vi er snart ferdig med første sommermåned, nå går det litt fort i svingene. Dagene går sin gang som vanlig, været har vært litt skiftende, men også en del pent vær. Jeg kan starte med 18. juni da tok jeg bilde av månen, kvelden etter det var fullmåne.

Nesten fullmåne

Torsdag 20. juni var jeg inn til Oslo på besøk, vi fire som skal reise på ferietur sammen i slutten av juli, bestemte siste detaljer. Det ble servert Tsatsiki med brød, pluss kyllingvinger og pasta, det ble rett og slett middag.

Fra bordet
Middag
Janis følger med

Jeg var ut på balkongen og så på livet. I bakgrunnen så jeg Color Line lå på plass og gjorde klar for neste tur.  Seilere var ute på tokt,  de krysset ute på fjorden. Ellers så jeg turister også på Operataket, og folk ute på gatene.

Color Line
Seilere i sving

Før vi gikk, var vi oppå den felles takterrassen og så på utsikten. Jeg hadde sett den før, men så på utsikten igjen, før vi dro.

Fin utsikt


Fra takterrassen

Nå har det vært en del festivitas i området her, Rykkinn fyller nemlig 50 år. Jeg fikk en liten trykksak som fortalte dette. Det var en del ting som skulle skje i den forbindelse, men jeg har bare bodd her noen få år, så jeg er ikke så rotfast i området. Men da jeg var ned på KI- senteret lørdag, var der en  folk utenfor, samt hester som barna kunne få ride på for eksempel. Da jeg senere kom tilbake, måtte jeg beundre plantene i et bed nær inngangen.

Hestene klar
Fint bed

Lørdag ble det videre program med grill på Kolsås. Det var sol og fint først på kvelden, senere mer kjølig og da trakk vi inn i stuen. Da jeg skulle dra, måtte jeg beundre blomstene først ved husveggen, så ved garasjen.

Klargjøring
Hedda en tur
i Norge

Ved husveggen
Ved garasjen

Søndag var det Jonsokaften, vi skulle ikke feire med bålbrenning og slike ting. Men jeg hadde laget vafler og sveler og flere kom til kaffe. På bordet stod orkidéplanten  som endelig har blomstret skikkelig. Hele ni blomster pynter den opp med. Været var fint Jonsok kvelden.

Noen har satt seg
ved kaffebordet
Se på dette
Fin Jonsok kveld

Som nevnt har været vært litt skiftende. Nå forteller nyhetene at det skal bli tropevarme flere steder i Europa. Skal bli spennende å se hvordan sommeren blir her. I går kveld var det i alle fall fin kveldshimmel. Bildet er tatt fra verandasiden.

Junikveld



.   
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar