mandag 13. juli 2020

Sommerparty på Munchs Brygge, juli 2020

Fredag var jeg i party på et sted med adresse på Munchs Brygge. Vi var flere fra familien som møtte. En av de første vi hilste på var lille Joni. Som jeg har fortalt før, ble Janis syk og døde rett før jul. For en stund siden ble en ny liten valp av samme rase anskaffet. Det er bare litt forskjell på dem, og hun minner svært om sin forgjenger.

Lille Joni

Etter hvert som gjestene kom, var det først ut på balkongen og se på utsikten. Vi så bort til operaen og videre ut mot Oslofjorden. Været var fint.

Ut på balkongen
Hedda er på plass

Da alle var kommet, ble det først vinsmaking på balkongen. Det var tre sorter sprudlevin som skulle testes. Vinflaskene var pakket inn i papir, og nummerert. Nå skulle gjettes hvem som var nr. 1, 2 og 3. Vinene var Prosecco fra Italia, Cremant fra Frankrike, og Cava fra Spania. Det ble dyp konsentrasjon og smaking på vinene.

Samlet på balkongen

Vinen klar

Det ble en artig stund på balkongen, og vinene smakte godt, jeg likte best den franske vinen. Men nå var det tid for middag. Stuebordet var dekket med forskjellige typer asiatisk mat, og det smakte ypperlig.

Fra balkongen
 Masse god mat
Joni midt iblant

Etter all den gode maten ble det en liten pause, men vi ble sittende ved bordet og prate. Etter hvert kom solnedgangen og vi var ut og så på den. Et flott skue i strålende farger over operataket. Jeg studerte også det nye maleriet som var kommet på en stuevegg.

Maleriet
Flott solnedgang

Så kom desserten, to fat fylt med deilig, frisk frukt. Melon, jordbær og kirsebær. Det smakte meget godt. Så ble det mer prat rundt bordet og musikkquiz. Det ble et koselig party denne sommerkvelden. God mat og hyggelig prat. Til slutt var vi heldige som hadde Stephen som kjørte oss tilbake fra Oslo.

Deilig frukt
Prat rundt bordet


 Vi satt lenge ved bordet
Så klappet vi  Joni
før vi dro

Neste blogg kommer om vel en uke. Jeg skal på en tur her i Norge, og skal fortelle om den når jeg kommer tilbake. Første blogg om den kommer onsdag 21. juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar