lørdag 19. desember 2015

Julehelgen nærmer seg, desember 2015

Søndag var jeg og flere fra familien Moltu Byrne til Bryn kirke kl. 18.00. Dina skal konfirmeres på ettersommeren neste år, så hun skal være til stede under flere gudstjenester i tida framover for å se hvordan ting foregår. Denne gangen var tittelen på gudstjenesten: De ni lesninger.

Fra programmet

Det startet med at de som skulle ta del i programmet kom togende inn. Det var Bryn kirkes barnekor, og Bryn kirkes motettkor. Men de som skulle spille satt klar framme med sine instrumenter.

Deltakerne kommer inn

Ni tekster skulle leses, og de som leste var fra Bryn menighet. Etter hver lesing var det sang og musikk fra de som er nevnt, men også salmesang fra tilhørerne.

Vi ser i barnekoret

Det var ikke lenge før de yngste i barnekoret var kommet ned på gulvet. Det var et interessant opplegg å være publikum i Bryn kirke denne stunden.

Barn er barn

Mandag formiddag var jeg en snartur ned til KI- senteret, og der kom plutselig et Lucia- opptog gjennom gangen mellom butikkene. Det måtte være barnehagebarn, men morsomt å se på.

Lucia- opptog

Sikkert barnehagebarn

Været har vært skiftende i uka som har gått. Tirsdag var det strålende vær, men 9 minus.

Fint, men kaldt

Onsdag fikk jeg middagsgjester. De kan ikke komme 1. juledag når jeg skal ha familiemiddag, derfor besøk denne dagen. Etter ønske serverte jeg kjøttkaker med tilbehør. De hadde med fine blomster.

Førejulsmiddag

Flotte roser

Etter middagen dro vi alle til Kolsås, for i en luke i kalenderen lå en ny innbydelse. Der stod at jeg var velkommen til å smake husets eggelikør denne ettermiddagen. Dermed ble det kaffe, kaker og hjemmelaget eggelikør.

Alt smakte godt

Været skiftet ut i uka, torsdag var det snø og 1 minus. Fredag var det tåkete og 0 grader. Rett og slett grått og deprimerende.

Torsdag

Grå fredag


Ellers er juleforberedelsene i rute. Alle julegaver kjøpt, noen er sendt dit de skal, resten skal legges under juletreet på Kolsås der vi skal feire mye av jula. Planten som hører jula til er naturligvis for lengst på plass.

Julestjerne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar