tirsdag 1. desember 2015

Siste uken i november 2015

Jeg var på plass etter reisen søndag kveld for en uke siden. Som fortalt hadde jeg bursdag som jeg feiret både i Venezia og på cruiseskipet om kvelden. Men tirsdag etter jeg kom hjem, hadde jeg en liten kaffesammenkomst for de av familien som kunne komme. Nå fikk jeg gave igjen, det var en julekalender, det gjorde lykke, spenning hver dag fram til jul.

Bordet klart

Julekalenderen


Torsdag morgen viste måleren 5 minus, været var bra, og da kvelden nærmet seg, så jeg til og med i sola før den gikk ned.

Så litt av sola

Fredag formiddag så jeg ut stuevinduet, og rett over trærne og vider bort i åsen bortenfor så jeg tjukk røyk. Var det husbrann? Hva det var fikk jeg ikke greie på. Hørte det var en brann ved et asylmottak i Asker, men det kunne ikke være det.

Er det brann?
                                 

Fredag kveld var det selskap på Kolsås. Therese hadde også hatt bursdag for noen dager siden. Nå ble det middag med lasagne, brød og grønn salat. Senere ble det kaffe og ostekake.

Klar for middag

To gjester

Therese i Central Park, New York i fjor


Lørdag ble også en fin kveld


Søndag var første advent, og selvsagt tente jeg lys til måltidene. Til lunsj tok jeg siste delen av rømmegrøten jeg hadde, og det smakte nydelig. Så er vi ved treskelen av vinteren.

1. advent

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar