tirsdag 29. desember 2015

Julefeiring 2015, del 2

Det ble et strålende vær 1. juledag, og kvelden ble like fin. Jeg ventet besøk av de fra familien som ikke var opptatt.

Flott 1. juledags morgen

Like fin kveld

Før gjestene kom startet jeg å dekke middagsbordet. Jeg serverte Prinsefisk, to sorter stekt fisk, samt to sorter kvit saus, pluss tilbehør. Vi bruker alltid å spise fisk første juledag. Dessert var riskrem. Seinere ble det kaffe og kaker. Alt ganske tradisjonelt.

I gang med borddekking

I sofakroken

 Ved juletreet

Andre juledag kom flere gjester og nå ble det ny julemiddag på Kolsås. Mens middagen var under oppsyn på kjøkkenet, ble det samtidig quiz.

Flere gjester

Hedda leder quiz

Ved middagsbordet

Det ble dessert, kaker og kaffe. Etterpå ble det spill som alle kunne være med på. Det ble latter da de forskjellige skulle mime kjente personer for eksempel.

Dessert og kaker

Jeg hadde overnattingsgjester, de hadde med fine planter. Søndag ble det frokost, men Janis var totalt utslitt av all julefeiringen med mye folk på stedene hun hadde feiret jula.

Fine planter

Frokosten klar

Totalt utslitt

Julefeiringen skulle avsluttes hos familien Moltu Byrne. Søndag ble det middag der, og da vi kom dit var det fakler utenfor inngangen. Vi kom inn i en julepyntet stue der juletreet hadde en sentral plass. Først fikk vi servert snacks med velsmakende Dip.

Utenfor inngangen

Fint juletre

Snacks

Det ble middag med kalkun og mye godt tilbehør. Seinere ble det kaffe kaker og andre godbiter.

Et Herremåltid

Kaffe

Det ble en tidlig kveld for flere skulle på jobb neste morgen. Men det ble en hyggelig avslutning på en lang julehelg. Feiringen var på tradisjonell vis slik vi bruker det. Jeg synes vi hadde det trivelig på hver plass vi var. Nå var det over for 2015.

Jula 2015 over

Neste blogg kommer mandag 4. januar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar