søndag 21. august 2016

Nest siste uken i august 2016

Da er det en uke siden jeg om hjem fra Malta. Jeg vil starte med den lørdagen vi reiste, for da var det et skikkelig surt vær.

Tåke og regn

Søndag, dagen etter jeg kom hjem, var det en nydelig kveld. I balkongkassen så jeg at det må ha regnet noe grassat, for flere steder stod vannet nesten opp til kanten. Blomstene så ut som de misstrivdes voldsomt, Men nå kom altså fineværet.

Fin søndagskveld

Mandag var også en fin dag, og ikke minst kveld, for månen var nesten fullvokst, Jeg tok bilde av den, men så ble det et oppstyr borte med Kolsåstoppen, først så jeg et helikopter som drev og lyste med et rødt lys nær toppen. Så kom et helikopter til og det stod stille i luften rett bortenfor der jeg stod på balkongen. I ettertid fikk jeg høre at det var en mann som hadde skadet en fot, men visste ikke hvor på fjellet han var. Håper de fant ham. Jeg fikk på samme bilde både månen og de to helikopterne.

Måne og lys fra to helikopter


Vi har hatt fint vær hele uken, men en dag kom et par regnskurer. Torsdag kveld så jeg noen truende skyer da jeg stod og så på utsikten fra verandaen. Men det ble ikke regn.

Truende skyer

Fredag holdt jeg skalldyrparty for de i familien som likte skalldyr, og som kunne komme. Jeg fikk fine blomster med et par av gjestene. Så ble det samling rundt bordet.

Gladioler


Bordet klart


Senere satt vi en stund ute på balkongen og pratet før vi gikk inn, og nå ventet et fat med ost og frukt, men det glemte jeg å ta bilde av. Selvsagt tok Janis del i selskapet.

På balkongen

Janis er trett

Da jeg kom ut på balkongen i dag, hadde skjora vært på ferde igjen. Jeg har gående en krig med ei eller flere skjorer. De roter mold utover kanten på balkongkassen og på gulvet. Jeg må tenke ut noe smart så jeg får slutt på dette rotet.

Skjora har rotet igjen


Jeg hadde overnattingsgjester og i ettermiddag dro de i selskap hos en som hadde jubileum. En stilte også med hatt innkjøpt i Skottland. Så er det å starte opp på en ny uke.

Klar for jubileum









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar