lørdag 17. juni 2017

Dårlig junivær i uke 23, men ellers små lysglimt.

Først må jeg starte med været, det blir ingen sommeridyll. Jeg har fortalt om besøket sist helg, da vi hadde vinket gjesten av sted, dro jeg hjem og været var like grått.

Grå søndag kveld

Det ble verre. Mandag ble det tordenvær. Lyna glimtet, tordenen holdt et hula liv med bulder og brak, det kunne skremme vettet av den mest hardbalne. Ikke nok med det, heftige skurer kom, til min for skrekkelse også haglskurer. HAGL! Det lå hagl i balkongkassen.

Hagl

Ikke noe å ta på vei for når en hører om fæle ting som skjer både her hjemme, og blant annet i London. Men det er irriterende med stadig dårlig vær om sommeren. Men vi har hatt noe å glede oss over i sporten. Særlig når en sunnmøring vinner. Jeg tenker at når Warholm vinner, da er det en spesiell seier for oss som er sunnmøringer. Alle som har sine aner fra Sunnmøre har grunn til å juble.
Han vant 400 m hekk i Bislett Games i Oslo, med en strålende tid.

Vår norske vinner
 

Nevnes må også vårt geni i sjakk, verdensmesteren: Magnus Carlsen. I en sjakkturnering Norway Cess i Stavanger. Her forsvarte han sin tittel mot russiske Karjakin. Snakk om idrettsfolk, hver med sin del av kroppen.

VM i sjakk, norsk
 


Jeg må også nevne et lite jubileum som fant sted i går. Vi har en liten kjæledegge som heter Janis,      i går ble hun tre år. Tenk så fort tiden går. Bildet under er tatt for tre år siden.

Janis

Så var det været igjen. Tok et bilde i går kveld og fant ut jeg så en stripe av håp i horisonten,
og i skrivende stund ser det lovende ut for dagen.   

Fredags kveld

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar