tirsdag 13. juni 2017

Helgebesøk, juni 2027, del 2.

Nå spaserte vi mot Waldemars Hage, for resten av dagen skulle vi være der. Det ble en lang spasertur.

Lang spasertur

Janis er med

Vi nærmet oss Akerselva, der spaserer en i idylliske omgivelser. På slutten over en hvit bro, da er vi rett rundt hjørne.

Snart ved Akerselva
Janis kjenner veien
Ved Akerselva
Enda en idyll

Så over den hvite broen, og vi er rett rundt hjørnet til Waldemars Hage. Middagen skulle vi spise her denne fredagskvelden. Men først ble det brød og tsatsiki, den var god.

Over den hvite bro
Før middagen

Janis lekte seg med ball, men forventet at vi tok del i leken. Til middag ble det lasagne og salat, pluss brød til de som ønsket. Senere kom flere sorter frukt. Nydelig mat. 

Litt oppmerksomhet, takk

God middag

Det var ikke vær til å sitte på takterrassen, så kvelden tilbrakte vi i stuen. Det ble en kjekk dag og kveld. På bildet under ser vi jubilanten sitte i bakgrunnen til venstre.  

I stuen

Lørdag skulle vi møtes ved Operaen. Gjesten som bodde i Waldemars Hage, hadde sett mye på veien til Operaen. Blant annet hadde de besøkt Vår Frelsers Gravlund der hun også hadde sett graven til Henrik Ibsen. På bildet under står jubilanten midt på bildet i lys oransje jakke.

Operaen møtested
Alle kommet

Vi damene gikk inn i foajeen så gjesten fikk sett den. Det er jo en stor og flott foaje. Der stod også utstilt to kostymer fra forestillinger. En kjole som ble brukt i Tryllefløyten i november 2015, og et kostyme fra operaen Manon i september i 2015.

Gjesten i foajeen
Kostymene


Siste del i morgen.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar