onsdag 21. juni 2017

Hverdagsliv, juni 2017

Dagene går sin gang, heldigvis kan vi glede oss over fint vær, men en del vind. Kveldshimmelen er et nytt, vakkert syn hver kveld. Bildet under er tatt søndag kveld fra min balkong.

Kolsåstoppen i kveldsol

I dagene med ruskevær har jeg sett en mann sitte inne i redskapsboden med åpen dør og malt på en blomsterkasse. Mandag så jeg den var kommet på plass. Lysegrå og fin stod den rett nedenfor trappen til inngangsdøren. Blomster var plantet i kassen.

Blomsterkassen

Fine blomster


I går, på tirsdag, ble det en liten, kjapp tur inn til hovedstaden. Været var flott og det måtte nyttes. Jeg spaserte et stykke oppover Karl Johan, og så at mye folk var ute. En god del turister, sommer sesongen er i gang.

Fra Karl Johan

Jeg gikk litt videre oppover, satte meg på en uteservering og ventet på en fra familien som kom fra jobb. Is hadde vært godt, tenkte jeg og bestilte. Mens vi satt der kom en liten kjøredoning forbi, den reklamerte for en ny restaurant.

Is ble det
Reklame

Været var som nevnt fint, men det blåste en god del, så vi gikk et lite stykke til oppover mot Stortinget. Jeg var forundret over at det var så mye folk på uteserveringer på en vanlig tirsdag ettermiddag.

Mye folk

Mens vi satt der og pratet, så vi noe oppe på taket. Var det folk eller en statue? Da vi så nøye etter, var det en mann som ordnet noe på taket.

Noe på taket?

En kar på Stortingstaket

Det ble en kort, men hyggelig tur til Oslo, været som sagt fint, men ganske hard blåst. Da kvelden kom, måtte jeg som vanlig ut på min egen balkong for å nyte den fine kvelden. Ikke så varmt nå når klokken nærmet seg 23,00, men en lys kveld.

Kveldslys

   

 

  


 

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar