søndag 27. august 2017

Prinsesse Diana, del 2, august 2017

Prins Charles og Diana forlovet seg i februar 1981.Det var selvsagt stor glede i Storbritannia fordi prinsen endelig hadde funnet en ledsager. Diana hadde alt blitt en populær dame.

Forlovelse

Det ble et eventyrbryllup i juli samme år, 1981. 3500 gjester var til stede i St. Paul katedralen under vielsen. Bryllupet ble overført i tv til verden, 750 millioner så overføringen, blant dem jeg. Diana i en overdådig brudekjole, en prinsesse verdig.

Brudeparet

Brudebilde

Etter hvert kom to prinser til verden. William 21. juni 1982, og Harry 15. september i 1984.Det så ut for at de to små prinsene vokste opp med omsorgsfulle foreldre.

Småprinser

Familiebilde

Diana og Charles representerte både i inn og utland og ble et populært par, særlig ble prinsesse Diana populær. Hennes offisielle tittel var: Diana, prinsesse av Wales.

Et populært par

Særlig Diana

Men så begynte ryktene å gå, det skurret litt i ekteskapet. De som fulgte med skrev at prinsesse Diana var så ulykkelig at hun fikk spiseforstyrrelser, bulimi. Hun var blitt radmager.

Diana enormt slank
En mager Diana

Nå gikk ryktene i pressen om at det tydelig ikke var som det skulle være i det kongelige ekteskapet. Diana og Charles så ikke særlig glade ut i hverandres selskap.

De ser ikke glade ut
Hva er galt?

På en reiste til India ble det også tydelig at noe knirket i det kongelige ekteskapet. Diana så også nå ganske ensom ut. Pressen hadde alt begynt å skumle om årsaken til problemene.

Alene på kjærlighetsbenken ved Taj Mahal

En trist Diana

I et intervju senere sa Diana at et ekteskap er for trangt til tre. Mange mente at denne kvinnen under var skyld i ekteparets problemer.

Camilla

Hvor var det blitt av den engang så blide prinsesse Diana. Hva var grunnen, og hva ville skje videre?

Prinsesse Di

Siste del i morgen.





   



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar