torsdag 24. august 2017

Tilbake til hverdagen, august 2017

Det er nesten to uker sien jeg kom tilbake fra sommertur. For det meste har jeg roet helt ned. Som vanlig er jeg svært opptatt av været. Selv om værmeldingen treffer ganske presis, kan det forekomme lokale variasjoner. Vi kom tilbake på fredag 11.august til strålende sommervær. Søndagskvelden   måtte jeg beundre lyset på august himmelen.

Fin søndagskveld

  Onsdagen 13. august skulle jeg en tur inn til Oslo, men så mistrøstig ut på været, her var det grått og tåke. Men som nevnt kan det skifte fort, for da jeg dro med buss innover mot hovedstaden skinte solen. Grunnen for turen var at Håvard skulle overrekkes en del av bursdagsgaven, nemlig besøk i en bakhage eller annen uteservering der vi også kunne spise litt snacks. Vi endt først opp bak Domkirken.

Været så trist ut

Først Bacchus bak Domkirken


Bursdagsbarnet bestemte seg for en todeling, en liten visitt her før vi ruslet videre. Men litt å bite i måtte vi ha, og valget falt på en skinke- og ostetallerken. Mens vi satt der kom PC og Janis.

På Bacchus

  Fint vær

Da vi skulle gå videre fikk jeg nesten latterkrampe, Janis ble plassert i bærepose, det var morsomt, og jeg så mange som smilte. På vei mot neste plass, måtte vi stoppe ved en bokhandel, for der stod verdens høyeste mann. Han må ha vært mye over to meter, kanskje 2,5 m.

Morsomt

Høyere enn meg

Vi endte opp på Peoples ved Sentrum Scene. Fortsatt nydelig vær og mye folk ute. Nå falt valget på Nachos, og det smakte meget godt. Janis var utslitt av alt sammen og sovnet. Da vi skulle gå måtte hun få litt drikke. Det var en hyggelig onsdag ettermiddag, og bursdagsbarnet var fornøyd, og det var det viktigste.

Alle spiste snacks
Janis sovnet
Våknet da alt var over

Ellers i uken som gikk ble jeg forskrekket over terrorangrepene som har skjedd i det siste, særlig det i Barcelona. Bilen som drepte mange personer på hovedgaten La Rambla. Gågaten der masse turister spaserer. Alle 8 i vår reisegruppe spaserte der for få dager siden. Jeg har tenkt på det i ettertid, dette med å være på feil plass til feil tid. Vi spaserte der og ante fred og ingen fare, og ble spart. Litt senere ble mange drept. Jeg skal ikke si noe om gjerningsmennene bare det svakeste jeg kommer på: Hjerneløse IDIOTER.
  
Aner fred og ingen fare
På La Rambla




  
 

 


   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar