mandag 23. april 2018

April 2018 snart over

Snøen er heldigvis snart helt borte. Bildet under tok jeg torsdag ca. kl. 18.30, jeg så en blek sol og måleren viste 9 pluss. At snøen nesten var borte var en stor glede, vi har hatt nok snø denne vinteren.

Snart skikkelig vår

Fredag ettermiddag var jeg en liten tur inn til Oslo. Jeg skulle blant annet treffe kjenninger fra Sunnmøre. Et par andre fra familien kom rett fra jobb. Jeg gikk til Strøget, der møtte jeg de første på Wurst. Der var Janis på plass.

Strøget

Janis på Wurst

Arild, kompis av Håvard, var barndomsvenner og bodde et steinkast fra oss da vi bodde på Sunnmøre. Med andre ord en venn av hele familien. Nå var han på tur i Oslo sammen med en annen sunnmøring, Ragnvald. Flere kom også. Nå var første samlingssted Wurst.

Gode venner

Mye å prate om

Etter en stund spaserte vi videre til Internasjonalen. Nå var endelig solen kommet fram, før på dagen var det skodde. Her ble mer prat rundt bordet og latteren runget. Jeg var heldig og fikk påspandert en cocktail. Hyggelig ettermiddag, men to av oss tok en tidlig buss hjem.

Venner helt fra
barndommen

Cocktail


Søndag hadde jeg besøk til lunsj, vi diskuterte videre sommerferien. På fint heter det arbeidslunsj.
Uansett kjekt å lage til litt ekstra.

Lunsjen nesten klart

I dag på mandag har det regnet, det er lenge siden sist. Ellers er det litt skodde, grått vær, men temperaturmåleren viste 5 pluss. Våren er sikkert rett rundt hjørnet.

Grått vær i dag


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar