fredag 13. april 2018

Nesten halvveis i april 2018

Vi må være enige om at tiden går fort. Det er alt snart to uker siden jeg andre påskedag var en tur inn til Oslo og gikk tur blant annet i Bjørvika.

Ved Oslofjorden

Hverdagslivet har gått sin vante gang. Søndag etter påske hadde jeg besøk til lunsj. Nå skulle sommerferien diskuteres. Flere av de som skulle på  samme tur, kom hit for å legge planer.

 Søndagsmøte

Jeg liker forskjellig idrett, men fotball står høgt i kurs. Jeg satt og fulgte med på tv da Manchester City fikk besøk på sin hjemmebane av Liverpool tirsdag 10. april. De spilte en Champions League kamp. Liverpool hadde vunnet første kampen 3-0 hjemme. Nå hadde Manchester mye å ta igjen.
Før kampen sang hjemmepublikum allsang så det ljomet på stadion. Det var som et blått hav på tribunene.

Klar for kamp
Hjemmefansen sang

Da Manchester City skåret første målet alt etter bare 2 minutter, var hjemmepublikum i ekstase. Men senere skåret Liverpool to ganger. Dermed samlet til Liverpool 5-1. Dermed er det Liverpool som går videre.

Klar for frispark
nær mål

Da jeg  gikk en tur onsdag, var jeg innom KI. På vei tilbake så jeg en hund sitte utenfor og ventet på eieren. Jeg lurte på om det ikke var kaldt og sitte rett ned på snøen. Jeg stoppet opp og spurte hunden, men han svarte ikke med noe bjeff.

Er det ikke kaldt?
 Det har vært fryktelig mye snø denne vinteren og den har ligget lenge. Men nå er den heldigvis borte fra balkongen. I går tok jeg bildet, nå står rengjøring igjen, pluss blomster i balkongkassen når våren kommer på rett.

Balkongen snøfri

 Vi har hatt mye fint vær, men kaldt, derfor har det gått tregere med snøsmeltingen, men nå er det blitt plussgrader, så nå ser jeg den synker sammen og store deler er snøfri. I dag tok jeg bildet under. Det er pent vær og pluss 5 grader. Endelig ser det ut for at vinteren er over.

Utsikt fra verandaen

I morgen drar jeg på helgetur. Den starter jeg å fortelle om tirsdag 17. april.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar