tirsdag 8. august 2023

Vi er i gang med august

Nå har vi startet på siste sommermåned i 2023. Først litt om slutten på juli. Vi hadde mye fint vær i juli, og første bildet viser en av de mange fine kveldene. Bildet er tatt fra balkongen  juli-kveld.

Fine julikvelder


I slutten av juli hadde jeg besøk, og da ble det servert skalldyr. 1. august tok jeg bilde fra balkongen sent om kvelden, det var en flott kveld, men bildet ble litt uklart

Bordet klart


 Kvelden 1. august


I starten på august var jeg på en visitt, og på veien dit så jeg fine sommer blomster, og da jeg kom fram, stod det fine blomster i en vase.

Sommerblomster

Fine blomster i vase

Så snudde jeg om bladene i kalenderne til august, den siste sommermåneden. Først den med så mange landskapsbilder. Så den som er malt av en person med pensel i munnen.

Flott landskap

Malt med pensel i munnen


Så den tredje som viser valper som skal bli førerhunder.  Den fjerde er av familie, den bruker jeg litt tid til å studere, for der er flotte bilder av familie. Den står på benken for jeg liker å se på den hver eneste dag.

Hvalpene

Familie-kalenderen

Torsdag var jeg som fortalt en tur til Oslo, da var været fint, det kom noen byger på slutten, men vi hadde mest pent vær.

Besøk ved slottsparken
Mye blomster
Ny statue ved slottet

Nede ved Aker Brygge

Så ble det vær-skifte, lørdag ble det skodde og regn


Men så kom ekstrem-været. I går rant det ned fra himmelen. Mange steder ble det ødeleggelser, men jeg bor sånn til at det i sånne høve går bra. Men blomstene mine i balkong-kassen lurer jeg på hvordan det går med. Da det lettet ut på kvelden tok jeg en bøtte og øste opp fra balkong-kassen, men mye er igjen. Vi får håpe det går bra.

Fra balkong-kassen
Håper de ikke drukner



  











 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar