onsdag 20. september 2023

Høstdager

 Høsten er i gang, ingen tvil om det. Det har vært dager med regn og skodde ned i dalene, ingen tvil om at høsten er i gang. De to første bildene er tatt for noen dager siden.

Bilde fra balkongen

Tatt fra verandaen

Fredag var jeg i bursdagsselskap hos en ung dame som skulle feires et par dager på forskudd, for det passet best inn i planen. Vi var flere gjester på plass, også Joni.

Joni på plass

Først ble det litt fingermat lekkert tillaget ,og det smakte godt med en liten velkomst-drink til, samt en prat rundt bordet. Vi var tre gjester utenfor familien til stedet.


 Det smakte godt


Så ble det middag med en svært god gryte med mye godt tilbehør som ris og grønnsaker. Den smakte utmerket. Jeg spiste egentlig mer enn jeg burde.

Middagen klar


Senere kom bursdags-kaken som så lekker ut, og som smakte ypperlig.  Nå ble det å kose seg med kaffe og kake. 

Bursdagsbarnet og kaken

Søsteren til bursdagsbarnet hadde tatt turen hjem fra utlandet der hun bor og har studert, men nå er i jobb, hun ville feire lillesøster. En stolt far var også med på feiringen. Det ble en hyggelig kveld.

Bursdagsfeiring


 I dag er det litt regn, grått og kun 9 plussgrader. Ute i balkong-kassen ser det trist ut, ingen tvil om at sommeren er over. 

Høst i balkong-kassen


Utsikt fra balkongen i dag, høstvær


Nå blir det stille på bloggen noen dager. Jeg skal på en lang-weekend som har vært utsatt i to år, grunnet korona. Nå skal den gjennomføres. Jeg skal fortelle om den om noen dager. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar