fredag 8. september 2023

Visitt i Oslo

 For en uke siden, fredag 1. september, var jeg en tur inn til Oslo, vi skulle møtes hos noen i familien for å diskutere et opplegg om et par uker. Det var flott vær da jeg tok bussen til Oslo, og like fint da jeg spaserte mot deres adresse. Det var mye turister i byen, særlig ved Operaen. Jeg så noen måser som spankulerte der, de virket velfødde.

Flott vær i Oslo


 Store måser


Idyllisk på Munchs Brygge


Jeg gikk til adressen jeg skulle, ringte på, så tok jeg heisen opp. Den første som tok imot, var Joni, men litt etter tok hun en blund igjen. Ikke lenge etter kom de andre.

Joni roer ned


Det ble en liten pause før de andre kom, så vi satt på terrassen og pratet, og jeg studerte planten med tomater, der var både modne og umodne tomater.

På terrassen

Tomatplanten

Nå er det laget til mer ved Munchs Brygge, også et område med grønne tre, jeg syntes det livet opp med litt grønt i området.

Ble finere nå

 Så kom de andre og planer ble lagt og bestilt, det som ble planlagt kommer på bloggen om ca. et par uker. Da det var gjort, ble det deilig middag med en nydelig ovns-rett med blant annet kylling,

Deilig middag

Senere en pause og vi så på den fine utsikten.

Kos på balkongen

Så ble det frisk frukt og mer prat rundt bordet, det ble en flott kveld på Munchs Brygge, planer ble lagt og nå var alt klart. Det var bare å nyte den flotte kvelden. Men det ble ikke sent før vi dro hjem. Og det var lettvint med tilbaketuren, for nå  var Stephen her også.

En flott kveld





 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar