torsdag 9. november 2023

Tur til India del 7

 Det var blitt lørdag morgen 27. oktober, vi måtte opp grytidlig om morgenen, for vi skulle dra med toget til Agra. Det ble vekking kl. 05.20. Grytidlig frokost og utsjekking. En jeep tok kofferten, vi ble kjørt i andre jeeper. Morgenlyset begynte å komme da vi nærmet oss stasjonen.

Morgengry da vi forlot boområdet


Nå skulle vi videre

Fint morgengry

Framme på stasjonen

Noen som skal reise

Venter på toget
Apene er på plass

Toget kom, og det ble litt styr før vi fikk plassene våre, men et noen stopp så gikk de av, En kar gikk rundt og solgte ting, men jeg tror et var mest for lokale.

De som gikk av toget, satt på andre siden


Karen gikk stadig rundt

Kjørte i fin morgensol


Stengsel når toget passerte


Da de som satt ved oss gikk av, kom de tilbake de som satt der før. Jeg tror de var en form for prester. De laget seg lunsj og satt barføtt Men det som skjedde rett før de gikk av, sjokkerte meg. Da de hadde fått samlet sammen alt søppelet, tok de en stor kvit plastikkpose, la alle rester i, knyttet den, så kastet de den ut på togskinnen. Jeg har aldri sett maken.

Her litt av synderne

Vi passerte marker og små byer, og gjorde noen korte stopp, Endelig var vi vi framme i Agra.  Vi gikk av toget og ut fra stasjonen

Kikker ut

Fjell i bakgrunnen



Vi går av toget og spaserer mot der vi skal hentes, og bagasjen er med. Nå er vi i Agra og skal kjøre til et hotell der og sette bagasjen, Så til Agra fort. Det røde fortet Lal Qilg har en 2,5 km lang mur rundt hovedstad det som var den keiserlige hovedstad,

Vi går av toget

 
Vi rusler i Agra


Men nå skal vi se Det røre fortet og drar dit. 


Et stort fort

Mektig

Inne
Guidene våre


Søsken

Det røde fortet


Så tilbake til hotellområdet'


Nå ble det middag og avslapning


Fortsettelse lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar