mandag 6. november 2023

Tur til India, del 4

 Først en god frokost


Denne dagen skulle vi se Amber-fortet, og tok plass i jeeper som kjørte oss på den smale veien opp. Der var strålende utsikt, og flotte rom.  

Det ligger fint til



Hit opp skal vi
Flott utsikt fra fortet

Her er mange fine rom

Pyntede vegger

Korridorer innover

Fint å se innover

Her var hager

Her var bruder som skulle ha foto


Ungdom ville gjerne tas
bilde av
Fin utsikt

En hage til

Etter å ha sett oss om på fortet, tok vi plass i jeepene og kjørte nedover til bussen, nå kjørte vi til et sted vi skulle se trykk på stoff. På veien fikk vi utdelt deres type marsipan, med sølv på ene siden. Jeg spiste den, men ante bare så vidt at det smakte marsipan.

Ut i trafikken

Marsipan med sølv
Så trykk på stoff
Og veving

Men nå skulle vi se ferdige tepper, og ble vist inn i et rom der satte vi oss ned, og nå fikk vi servert en banan og en skvett rom og cola. Teppene ble lagt utover, og de som ville kunne ta av seg på bena, gå på dem og kjenne hor myke det var. Flere kjøpte seg tepper.

Servering

 Flotte tepper

Nå kunne den som ville gå en tur og handle, men trafikken var stor og vi ble fort ferdig. Nå dro vi tilbake til hotellet, og gjorde oss klar til middag som vi spiste der. I India har bare en sort vin, og den heter Sula.

Stor trafikk
Vi ble fort ferdig
Så middag
Middag på hotellet
Vinen i India

Men kvelden var ikke over med dette, nå skulle vi ut og se byen om kvelden, vi skulle kjøre i store åpne jeeper. Det var flott å se Jaipur opplyst. Det ble en fin opplevelse. Her må bildene tale for seg

Flott opplyst
Fantastisk å se
Reklame

Fin tur


Statue

Så avslutning etter en flott kveld

Fortsettelse.








 










 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar