lørdag 13. desember 2014

Andre uka i desember 2014

Vi nærmer oss julehelgen, og dagene går fort. Lørdag for en uke siden var strålende vær og minus to grader. Etter lunsj gikk jeg til KI- senteret og der svirret en nisse rundt i gangene, to halvnisser stod strategisk til og solgte julegrøt. Jeg så flere som spiste grøt.

Lørdag fint og kaldt

Julenisser

Søndag ble også en fin dag, ettermiddagshimmelen var et særlig skue. Om kvelden så jeg på tv Norsk militær tattoo. Mange fantastiske oppvisninger, men jeg falt for de norske gardistene.

Spesiell søndagshimmel

  Norske gardister

 Presis og fin oppvisning

Onsdag var det dags til å tenke på julekakene, og startet med krumkaker. Det gikk greit, og en boks ble fylt. En kake ble prøvesmakt, og de ble gode, om jeg så må si det sjøl.

 Krumkakene er klare

 Boksen ble fylt

Torsdag ble det handletur til Sandvika. Det første jeg så var julemarked, men jeg gikk direkte til Storsenteret. Gangbroen over elva var pyntet med kornband og røde sløyfer.

Litt av julemarkedet

Brua var pyntet

Jeg har sett de tre kampene håndballjentene våre har spilt og vunnet. Torsdag kveld slo de også de gode danskene. Spesielt siste omgang var forrykende, de spilte kjempegodt, keeperen vår var glitrende. Men vi må huske det kommer flere vi må slå, vi kan ikke ta EM- seier på forhånd.

Håndballjentene i aksjon

  Flink keeper

Vi gratulerer

 Til slutt tar jeg med gavene denne uken jeg plukket av adventskalenderen. Det var et variert utvalg fra antiseptisk håndvask til refleks. Fortsatt like morsomt å åpne dagens gave.

Adventsgaver




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar