søndag 7. desember 2014

Therese 25 år i 2014, en milepel

En prinsesse kom til verden i Bærum 20. november 1989. Hun var barnebarn nr. 2 etter Andreas som ble søskenbarnet til prinsessen som fikk navnet Therese. Sin første jul feiret hun på Sunnmøre.

Hun følger nøye med

Påsken 1990 dro vi på besøk for å se hvordan det gikk med henne, og la merke til at hun hadde god matlyst, og hadde det artig under babymåltidene.

Påsken 1990


Sin første 17. mai feiret hun på Sunnmøre. Hun var strålende blid og feiret grunnlovsdagen i nasjonalfargene.

Hun syntes 17. mai var artig


Sommeren 1991 var vi på feriebesøk og så at hun var i full vigør, men i blant måtte hun ta en pause. Samme året var vi på ferie i Rimini, det var Thereses første besøk i Italia.

Pause sommeren 1991

 Ute på livet i Rimini


Julen 1992 ble feiret på Sunnmøre, og nå var Therese blitt storesøster til Henrik. Under er et spennende tv- program, og hun prøver å holde styr på Sebastian, mens Henrik står i bakgrunnen og klapper.

Julen 1992

I 1994 ble det igjen feiret jul på Sunnmøre. På bildet under venter Prinsessen spent på julegavene sammen med lillebror og søskenbarn. Fra venstre Henrik, så Therese, til høgre titter Sebastian fram.

Venter på julegaver

Therese gikk i barnepark i 4 årsalderen, og videre i barnehagen i 5- årsalderen. Bildet under henger på fotoveggen med familiebilder som jeg har på gjesterommet.

Fra barneparken

Therese var flink til å lese og synge for lillebroren sin, enda han iblant ble lei, men hun mente han hadde bare å følge med og sang videre. Men tiden gikk og de vokste til. Vi var på sommerbesøk i 1995 og katten var viktig, han måtte med på bildet.

Sommeren 1995

I august 1997 dro flere fra familien til Mallorca på ferie, og hadde to fine uker i Alcudia. På bildet under er prinsessen klar til å gå ut, men venter på at de andre skal bli ferdige. På bildet ser vi prinsessen med Henrik til venstre og Andreas i midten.

På Mallorca august 1997

 Julen 1997 ble feiret i Tjørvåg. På bildet under nærmer det seg utdeling av julegaver. Det kan ofte bli litt lenge for de yngste å vente mens vi ryddet opp etter middagen. Vi ser prinsessen til venstre, Andreas i bakgrunnen, de to smånissene til høgre er fra venstre Sebastian, så Henrik.

Det nærmer seg

I mai 1998 var vi i konfirmasjon i Trondheim, på bildet er vi komne tilbake til Dombås der vi tok en pause. Så kjørte vi til Sunnmøre og de andre til Østlandet.

Therese og Henrik på Dombås

Sommeren i 1998 kom de på en ukes ferie til Sunnmøre. Da ble det med morfar på fritidsbåten Platon i den fine naturen mellom holmer og skjær i Herøyområdet.

På båttur
 

I juni 1999 blir det nytt besøk i Tjørvåg, nå skulle et nytt barnebarn feires. Hedda ble døpt i Stokksund kirke. Bildet er tatt i hagen i Tjørvåg.

Therese og lillebror

Tida bare raser av sted, det ble ungdomsskole, bildet fra den tida henger på portrettveggen, det andre er fra konfirmasjonen på ettersommeren 2004, da ble hun konfirmert i Bryn kirke.

Tenåring

 Konfirmant

Så ble det videregående, og senere studier blant annet på Lillehammer og i Tromsø. Men i feriene ble hun med på noen familiereiser. Hun ble med på turen til USA sommeren 2012 da vi besøkte både San Francisco, Los Angeles og Las Vegas, samt vi kjørte den kjente ruta i California: Big Sur.

Therese i Hollywood

I august 2013 var flere fra familien med på cruise i greske farvatn. På bildet under er prinsessen klar for middag om bord.

Klar for middag

Da avslutter bloggen om prinsessen fra Bærum med to bilder fra uken i New York i juni i år. Første bildet er en morgen klar for å gå på byen, det siste bildet er tatt i Central Park i New York der vi mintes John Lennon. Jubilanten ønskes lykke til videre i livet.

Klar for New York

 I Central Park

  

  





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar