onsdag 31. desember 2014

Onsdag 31. desember, siste dagen i 2014

Da er et nytt år like rundt hjørnet, og de siste dagene har gått fort. Mandag viste måleren minus 8 grader, det var grått vær og på formiddag steg temperaturen til minus 7. Jeg gikk en tur til butikken,  der så jeg en julenisse som så ut for å ha blitt forsinket. Han krøket seg sammen på reinsdyret, og for i full galopp.

Mandag grått vær

Forsinket nisse

Litt senere var det på tide å rydde vekk siste julegavene. Jeg har nevnt noen gaver før, og nå la jeg  bøker til side og gleder meg til å starte på dem. Et spesielt stearinlys kvikket også opp. Fra Stettin fikk jeg flere fine gaver, flere topper og mange fine hudprodukter og andre produkter som damer liker, på bildet under ser vi bare en smakebit. En fin duk med servietter til var også med i gavedrysset.

Det ryddes

 Nevnes spesielt må noen lester som er et kunstverk i seg selv. Jeg lurer på om jeg har råd til å gå i dem, så fine er de. Kunstneren er Marit.

Kunstverket

Dagen var ennå ung, så jeg samlet sammen alle rester i kjøleskapet som kunne brukes i vafler og satte i gang. Jeg pisket tre egg, og i røren tømte jeg pisket fløtekrem, en del riskrem, litt rømme som stod igjen og hadde i mel og en liten pakke vaniljesaus. Så i med ca. 4 dl lettmelk som var igjen, men røren ble litt for tjukk, og da tømte jeg i en pakke med kremfløte som var til overs, så i med litt smeltet smør. Da kakene var stekt, smakte jeg til kaffen, de smakte herlig. Resten er lagt i fryseren.

Gode vafler

Tirsdag tok jeg en tur til Sandvika, det tar kun ti minutter med buss. Da jeg ventet på bussen, var her kaldt, men strålende sol, men noen stopp etter med bussen lå det tåke, og da jeg kom til Sandvika var det tungt, trist vær. Jeg var forundret over den lokale variasjonen i været. Bildet under er tatt fra brua over elva i Sandvika.

Grått vær

I dag er nyttårsaften og alle lurer på om det blir vær å skyte opp raketter. Vi i familien som bor her i området skal inn til Oslo og feire nyttårsaften der, for der er mulig å se fyrverkeriet fra en super utsiktsplass, en stor terrasse i 11. eller kanskje det er i 12. etasje. Tok bilde under i dag tidlig og det ser lovende ut, men været skifter fort, vi får bare håpe det beste.

Lovende så langt

  Da går vi om noen timer inn i et nytt år. Jeg vil med dette takke for det gamle året, og ønske alle både fjern og nær et GODT NYTT ÅR. Vi får håpe at 2015 blir et godt år for oss alle.

GODT NYTTÅR


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar