onsdag 1. juli 2015

Selskapsbord pluss litt fra selskapene, del 2, 2015

Britt- Nina holdt sitt store party i Stettin i februar 2013. Partyet ble holdt på restaurant Ricoria.  Kvelden før var det også festligheter på gang. Da dagen kom, stod festbordet klart og flott pyntet da gjestene samlet seg til velkomstdrink mens liflig musikk tonet i lokalet.

Jubilanten kvelden før


Festbordet klart
 
Gjestene samles

Jubilanten med festkaken

Jeg smaker på kakene

Neste store party ble også holdt i Stettin. Det ble sølvfest som også ble holdt på restaurant Ricoria. Festbordet var stilig pyntet, det meste i sølv, også bordkortet.

Festbordet
 
Bordkort med sølv

Hovedparet

Tre av gjestene

Flott party med mye god mat


30. august i 2014 ble Hedda konfirmert og det ble stor feiring. Innbydelsen kom i god tid, alle som kunne fra familiene til konfirmanten på begge sider møtte opp. Det var tilreisende både fra Polen, England og Danmark.

Min innbydelse

Etter seremonien
Gjester fra mange kanter

Elegant festbord

  Bordkortet mitt

Servietten min og litt av bordpynten


Konfirmanten og foreldre

Gjester som koser seg

Høsten 2014 var jeg på kanaltur på Rhinen. I spisesalen var vi fem norske passasjerer som hadde samme spisebord til alle måltidene om bord. Det var fire venner som reiste sammen, pluss jeg. Til siste middagen var det stilig dekket på bordet.

Klart for avskjedsmiddag
 
 
 
Turen snart over

Jeg avslutter med da vi gikk over fra 2014 til 2015, det ble nyttårsfeiring på Kolsås for oss som bor her i området. Et lekkert pyntet nyttårsbord stod klart til middagen.

Nyttårsbordet
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar