tirsdag 30. juni 2015

Stilige selskapsbord, pluss litt fra selskapene, juni 2015

Jeg beundrer folk som kan å pynte selskapsbord. De profesjonelle kan jo sitt fag, men det er mange andre som er flinke til det også. Jeg liker å samle på ting fra slike selskaper, så sant det passer slik. Nå vil jeg vise slike selskapsbord, og vil mimre litt om anledningen. Først helt tilbake til 1992 og avskjedsselskapet til Fran kvelden før vi reiste fra Seattle, der vi hadde feriert i tre uker. Vi satte oss ved et flott pyntet bord, og maten smakte utmerket.

Fran ved flott pyntet middagsbord

Noen av gjestene

      Så til Therese sin konfirmasjon i 2004, da kom vi fra seremonien i Bryn kirke og til et festbord som var pyntet med innslag av lyst rosa. Det ble mye godt å spise, og kjekt å møtes med resten av familien. Først ser vi bildet av bordet, så av konfirmanten med søskenbarna Hedda og Dina.

Festbordet

Søskenbarn

I 2006 ble det dåp i Trondheim, den da yngste i familien ble døpt. Etter en fin seremoni i kirken ble det feiring etterpå, først med en god middag. Jeg plukket med ting som jeg har i albumet som minne fra dåpsfeiringen i tillegg til bildene.

Dåpsbarnet
Isabell Victoria
  
Bordkortet mitt

Servietten

Festkaken til dåpsbarnet

I 2007 ble det flere konfirmasjoner. Henrik ble konfirmert i Bryn kirke. Etterpå feiring, og festbordet var pyntet i blått og turkis, til og med samme farge som konfirmantens skjorte. Alt skulle stå i stil.

Henrik og litt av festbordet
 
 Glenn Are, yngste sønnen til Ann Magret som jeg er tante til, ble konfirmert i Ytre Herøy kirke i 2008. Så ble det feiring i Fosnavåg. Bordet var festlig pyntet. På bildet under ser vi festbordet, samt konfirmanten i hagen ved huset der festen gikk av stabelen.

Fra festbordet
 
Glenn Are

I 2008 ble det ny dåp i familien, nå er han den yngste i familien. Han fikk navnet Philip Nicolai. Her tok jeg med flere minner fra selskapet, samt tok flere bilder.

Dåpsbarnet og storesøster
dagen før seremonien

Bordkortet


Festkaken


I 2008 ble det bryllup også, det var med tantebarnet. Her passet jeg på å få med av bordpyntet som nå er bevart sammen med bildene fra begivenheten.

Endre, Olaug og
brudepiken Anna

Bordkortet

Litt bordpynt


Del 2 i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar