torsdag 18. juni 2015

Om kaffeslaberas og iblant te, del 2, juni 2015

Therese ble konfirmert i 2004, mange fra familien var til stede, og flere kom til kaffe. På første bildet ser vi konfirmanten til venstre sammen med broren Henrik, videre sine søskenbarn Sebastian og Andreas, fremst har vi til venstre Hedda, så Dina og Patryk.

Alle 7 samlet
  
Fra bordet med kaker


I 2006 dro vi på langtidsferie til Tenerife og ble i en måned. Da besøkte vi den Skandinaviske Turistkirken som lå i strøket vi bodde, i Los Americas. Ene søndagen var 26. januar. Etter gudstjenesten drakk vi kirkekaffe på terrassen utenfor i et strålende vær med 25 pluss. En hyggelig opplevelse.

Kirkekaffe på Tenerife

I november samme år, 2006, ble det rundtur i India. Denne dagen hadde vi kjørt fra Jaipur til Ranthanbohre og tok inn på hotellet som lå rett ved et tigerreservat, der skulle vi på tigersafari. Men nå ble vi mottatt med blomsterkrans, så ut i hagen der teen stod klar.

Mottatt med blomsterkrans

Så te i hagen

På rundtur i de tre baltiske landene Latvia, Litauen og Estland, startet vi i Riga hovedstaden i Latvia. Da vi skulle møtes til omvisning i Riga, hadde vi god tid og drakk kaffe på en utekafe.

Vi skulle først se Riga

Tid til kaffe

November 2007 ble det Egypt, først cruise på Nilen. En dag lå båten i Aswan, da hadde vi dagen privat, men meldte oss på en tur til Elefantineøya som lå rett over på andre siden av elva. Der besøkte vi et privat hjem som også hadde et lite museum. Hjemmene rundt om var noe helt annet. Men vi ble til slutt traktert med te på takterrassen.

Vi venter på te i Egypt

Sommeren 2008 ble det bryllup. Endre som jeg er tante til, giftet seg med Olaug på hennes hjemsted, vielsen foregikk i Sand kirke. Etterpå ble bryllupet feiret på Gullingen Feriesenter. Vi ble kjørt med buss et godt stykke opp i høgda. En stund etter middagen ble det kaffe og kaker.

Brudeparet

Brudeparet skal sprette kaken


Så en helt vanlig kaffekos på Terrassen hos Britt- Nina en julidag i 2009. Vi var på sommertur til Østlandet.

Kaffekos

  Så ble det kommunion i Stettin, seremonien foregår når barna er om lag 10 år. Dette var i mai 2010, og vi var på plass. Jeg legger ikke ut bilde av Patryk i full mundur fra selve seremonien, jeg vet ikke om han liker det nå når han er i tenårene. Derfor et bilde fra middagen. Senere på dagen var det mye kaker å velge i til kaffen.

Hovedpersonen til høgre

Mye kaker til kaffen

Februar i 2012 ble det tur til Dubai. Da ble det besøk på det berømte hotellet Seilet for å drikke te. Det er et flott sted. Til liflig harpemusikk drakk vi vår de, spiste nydelige kaker og så på all stasen rundt oss.

Klar for te

Te i Dubai

Vi feiret julen 2012 i Stettin. Huset var fint pyntet til jul, og det ble mest norsk julemiddag. Senere ble det selvsagt både kaffe og kaker.

Jul i stua

En som venter på middag

 
Ble også kaffekos

Siste del om dette temaet kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar